Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Przewrazliwiona Panikara

Gnebienie w szkole...

Polecane posty

chodze do 3 klasy LO - dobrze sie ucze - ze wszystkim sobie radzie - z tego co mowia jestem ladna (mam wszystko w normie na swoim miejscu i jestem naturalna) - jestem wesola zyczliwa rozesmiana - nauczyciele mnie lubia - nie uwazam sie za niewiadomo kogo i nie panosze sie jak niektore panienki w szkole, nie zwracam na siebie wiekszej uwagi - nie jestem tez szara myszka ktora nie ma wlasnego zdania - niczym nie roznie sie od reszty klasy, od kolezanek Mimo to kilka dziewczyn z klasy probuje mi dokopac, zaczepiaja mnie, obgaduja mnie w moim towarzystwie, robia sobie ze mnie jaja kiedy tylko zobacza u mnie jakas niedoskonalosc lub oryginalny dodatek np jakas spinka inny kolor ust czy bluzke w smieszne wzorki. Wydaje mi sie ze w klasie sa inne dziewczyny typu przemadrzale, kujonki, wyzywajace itp ktore powinny koncentrowac ich uwage bardziej na sobie niz ja. Jak myslicie co moze byc powodem takiedo zachowania tych dziewczyn w stosunku do mnie? Na szczescie niedlugo koncze ta szzkole. Dodam ze stoja w szkole bardzo zle ledwo zdaja i to sa typy dziewczyn puszczalskich i imprezowiczek... wydaje mi sie ze nie jestem od nich w niczym gorsza a przeciwnie i dlatego nie rozumiem dlaczego sie mnie czepiaja skoro jak juz wspomnialam niczym nie roznie sie od reszty kolezanek.

Gość nie powinnas miec matury w tym
roku? po chuj jeszcze do szkoly chodzisz?

nie powinny Ci dokuczać więc ty też im trochę podokuczaj lub postaraj się zaprzyjaźnić, takie tępe blachary to zakała naszego wspaniałego rodu kobiecego ale co się zrobi

No tak tylko jesli chodzi o to dokuczanie to ja jestem jedna a ich jest 3 a gdy inne dziewczyny widza ze one sie do mnie rzucaja z buzia to automatycznie tamte dodaja cos od siebie... A poza tym ja nie jestem taka nie potrafie powiedziec ci prosto w oczy z kamienna twarza i bez zajakniecia jaka to jestes beznadzejna... no i one maja tez starsze kolezanki ktore sa jeszcze gorsze od nich. Na pewno sie z nimi nie zaprzjaznie bo po 1 nie mam takiego zamiaru ani potrzeby a po 2 one i tak wykorzystalyby to przeciwko mmnie bo sa na prawde dwulicowe i wredne