Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kassiaaaaa

Wasz pierwszy pocałunek. Pamiętacie?

Polecane posty

Gość kassiaaaaa

Jak wspominacie wasz pierwszy pocałunek? Ile mieliście lat? Oczywiście nie chodzi o pocałunek z przedszkola, ale taki poważny :) Ja póki co mam 18 lat i się nigdy nie całowałam.

Gość przyjemna dziewczyna
ja w wieku 16 lat... trwało chwilkę, bo było niespodziewane dlatego chyba nie uwazam tego za prawdziwy pocałunek taki mega:D jakieś 2 miesiace pozniej całowałam się juz kilka minut :O bałam się jak cholera... ale fajnie było:P moze szału nie było ale ok. Ja mam 19 lat i już z kilkoma chlopkamai się całowałam na pewno powyzej 10 ich było

Jak mogłabym zapomnieć maj 1994 i wiosenny bal, Pięknie ozdobiony przez koło artystyczne sala, reflektory sceniczne piękny magiczny klimat, pierwszy wolny taniec i pocałunek z ukochanym. Potem wyszliśmy na podwórko usiedliśmy na ławce i zaczął padać deszcz :) i pojawiła się dwie tęcze na niebie

Gość noo ja yebieeee.
Pamiętam to była moja trzecia randka,jakieś 5 lat temu ;)

Gość ja pamiętam
kolega mi wepchnął język do gardła niezbyt fajnie bo z zaskoczenia i nie wiedziałam co zrobić a innego na razie nie było

Gość co to jeeeee
A ja swój pierwszy pocałunek przeżyłam 30.05.2005 r. Miałam 16 lat i to był gorący wieczór :) Ale z tym chłopakiem zerwałam miesiąc póxniej :D

kiedyś miałam sytuację że stałam objęta z kolegą i on palił trawkę i nagle przyłożył mi swoje usta do moich bo chciałam dmuchnąć mi dymem w buzię :D a ja myslałam że chce się całować :D:D:D

bo chciał **** miało być

Ostatecznie mi nasrał na łeb :)

nie nie podszywku hahahah :D:D:D nic takiego się nie wydarzyło :P ale powiem wam że mam słabość do tego kolegi, choć ma juz 25 lat :P

*do ryja miało być :)

Gość hmhmhmhm
Hmm.. ja pamiętam że miałam.. lat.. 13? Tak jakoś dziwnie wyszło :D Na grillu na którym byłam z koleżanka (zaproszone przez 2 kolegów) byli 2 lata starsi :D Tak sobie teraz uświadomiłam.. i stwierdziłam ze jakoś wcześnie :D

Gość a ja pamiętam too
Miałam 11 lat i z kolegą (13 lat) całowalismy się. I później z języczkiem :) Teraz mam 13 lat.

Gość Jeszcze się nie całowałam.
Jak pies mnie przypadkiem liznął w usta to się nie liczy. :o

Gość z moim pierwszym chłopakiem
kiedy ja miałam 13 a on 18 to była miłość mojego życia teraz mam męża(kogoś innego), cudownego syna ale cały czas myślę o tym z uśmiechem na twarzy:)