Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hajabuzort

odnosze wrażenie ze najlepszymi kochankami są kobiety które są.....

Polecane posty

Gość hajabuzort

biseksualne. wczoraj taką poznałem. Aż strach mówić co potrafiła robić w łóżku. miałem sporo kobiet ale z takim temperamentem żadnej. Normalnie najlepszy numer jaki przeżyłem. Tylko jedna lipa bo była z koleżankami i jak mi powiedziała ze jest bi zaproponowałem trójkąt z jej koleżanka ale ona stwierdziła że ona może być z kobietą i z mężczyzną w łóżku bo to ją rajcuje ale nigdy na raz. A mogło mi się spełnić marzenie każdego mężczyzny. mam pytanie trafiła mi się taka ruchliwa perła? Czy rzeczywiście kobiety bi są dobre w te klocki?

Gość I dobrze ci powiedziała
facet nie nadaje się do trójkąta. Nie ma odpowiednich możliwości. Kobieta i dwóch facetów to co innego. Tak jest super.

Gość Co do tej twojej babki to
na pewno wiadomo, że kobiety bi są dziwkami i lubią dawać każdemu i tyle w temacie.

Gość Co do tej twojej babki to
Kurwa!! Nie wierzę, że jakaś laska poleciała na takiego idiotę. No chyba, że jesteś bardzo przystojny...

Gość hajabuzort
nie wiem czy są dzi***ami. Ta na pewno do szanujących się nie należała bo była ze mną w łóżku po 2 godzinach znajomości. "I dobrze ci powiedziała" no tak kobieta i dwóch facetów to kobieta nie koniecznie musi byc bi. a jeżeli są dwie kobiety bi i facet to odpowiednie możliwości same sie budują

Gość hajabuzort
a przepraszam bardzo czemu idiotę?

Gość hajabuzort
dobra nie ważne z tematami pobocznymi. chciałem tylko wiedzieć czy rzeczywiście większość bi jest lepsza w łózku od kobiet hetero

Gość hajabuzort
nie odpowiadam na puste nic nie wnoszące do tematu wypowiedzi.Enfant Terrible Ja Cie nie potraktuje sformułowaniem dekla bo nie ma takich słów w słowniku osoby kulturalnej

Gość hajabuzort
ponawiam. ma ktoś doświadczenia z tego typu kobietami. Mi się wydaje że muszą być lepsze od zwykłych kobiet bo będąc z inna kobietą sporo mogą się od niej nauczyć bo pewne zachowanie seksualne jednak zostaja takie same. Chce zeby ktoś z doświadczeniem z takimi dziewczynami to potwierdził ewentualnie zaprzeczył bo jeżeli mam racje to będę się interesował teraz najbardziej nimi:)

Gość a ja sie zastanawiam
dlaczego nie ma zwiazkow bio z mezczyznami- oni dwaj sie liza pieszcza a ona patrzy

a ja sie zastanawiam sa....tylko ty nie wiesz gdzie szukac hajabuzort masz racje...idz dalej w tym kierunku...