Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zażenowana spaślakakmi

czy to moda na spaślaki

Polecane posty

Gość gacie pana stasia
to ile masz lat, ze juz po 3 ciazach??????????

Gość kiśkiś
wydaje mi sie, ze bardzo cie wkurzaja takie pary/kobiety... dziwi mnie to... nie szkoda ci energii na to>? nie masz problemow w zyciu? ja widze grube osoby,ale mam w tyle to jak kto wyglada... jego sprawa.... nie rozumiem o co toczysz piane z ust... rozumiem, gdyby palenie fajek publiczne ci przeszkadzalo (juz mamy zakaz wszak), bo truje ciebie, ale czyjas otylas ci nie szkodzi w zaden sposob. i nie wmawiaj sobie, ze jest inaczej.

Gość gacie pana stasia
brunetko, nie lam sie, sa wady i zalety. zrzuc troszke brzuszka i bedzie git

zażenowana spaślakakmi do powyżej na podstawie czego tan wniosek, bom strasznie ciekawa z chęcia sie czegos dowiem o sobie rozpoznajesz frustrację po wpisach ok napisz cos jeszcze o mnie To lepiej Ty przeczytaj co tu wypisujesz :O WKURZA Cie i BRZYDZI widok lasek , które nie spełniają jakis tam obowiązujących aktualnie standardów wagi ? SZPECA "środowisko naturalne" :O?? itd, itp? i z Tobą wszystko w porządku ?

a czy ja gdzieś napisalam, że ze mną jest wszystko w porządku? proszę powrocić do mojego pierwszego wpisu i kolejnych, uwaznie je przeczytać dlaczego się tak denerwujecie? nie chcecie się wypowiedzieć , to nie i tyle jeśli nie nurtuje was to pytanie, to przecież wolny wybor, czytasz, nie odpisujesz i jest ok

enfant, a może ellefant

zażenowana spaślakakmi a czy ja gdzieś napisalam, że ze mną jest wszystko w porządku? no własne widac, ze nie jest :O

Jestem płytką idiotką i tylko wygląd dla mnie się liczy bo tylko tyle mam do zaoferowania facetom, rozumu za grosz więc uroda jest dla mnie numerem jeden, całe życie będę atrakcyjna więc po co mi mózg