Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akajnjdee

po czym POZNAC ze mu się podobam?

Polecane posty

Gość akajnjdee

hej, po czy można to poznać? takie uniwersalne metody.... :) co i jak. Ale bez żartów ;)

Gość Girlanda
A może podasz najpierw jakieś szczegóły czy masz z nim jakiś kontakt, otp. Bo to zależy też od sytuacji.

Gość f=ja22c
mi np faceci mówią wprost masz ładne to tamto jesteś fajna itp...

Gość a tak w ogole
malenka, jezeli mu się podobasz, to będziesz o tym wiedziala. mozesz mi wierzyc

Gość akajnjdee
uczelnia, kontakt prawie codziennie. Ostatnio nawet zintensyfikowany... tj. odprowadza mnie na inne zajęcia, proponuje kawę po naszych zajęciach, gdy ja mam akurat 2 h przerwę przed inną moją lekcję (czyli on już jest po zajęciach) ect.... Zawsze stoimy bardzo blisko siebie, siedzimy obok na zajęciach. Plus droczenie się, przekomarzanie, dokuczanie (ale nie jakieś złosliwe:P), zaczepianie. ostanio doszedl do tego calus na do widzenia w policzek- nigdy tego nie robil wczesniej, a teraz... i zawsze gdy jestesmy sami.

Gość akajnjdee
może to po prostu świadczy o sympatii do mnie i tyle..... wiem, wiem :) ale on jest taaaki słodki i przystojny ;)

Gość akajnjdee
nie wiem czy powinnam w końcu to mój wykładowca w dodatku żonaty i niedługo odchodzi na emeryturę, co robić?

Gość akajnjdee
ale żałosny podszyw.... :o i tekst też średni

Gość skarbie maciuś :)
uczelnia, kontakt prawie codziennie. Ostatnio nawet zintensyfikowany... tj. odprowadza mnie na inne zajęcia, proponuje kawę po naszych zajęciach, gdy ja mam akurat 2 h przerwę przed inną moją lekcję (czyli on już jest po zajęciach) ect.... Zawsze stoimy bardzo blisko siebie, siedzimy obok na zajęciach. Plus droczenie się, przekomarzanie, dokuczanie (ale nie jakieś złosliwe ), zaczepianie. ostanio doszedl do tego calus na do widzenia w policzek- nigdy tego nie robil wczesniej, a teraz... i zawsze gdy jestesmy sami. o mam bardzo podobną sytuacje :P tylko że mi ten mój daje jasno do zrozumienia o co mu biega... ale ten Twój też widać zainteresowany :)

Gość akajnjdee
kurcze.... bo w sumie gdyby mnie nie lubił... to nie spędzałby ze mną czas, nie zaczepiał, nie czekał ponad 2 h ze mną na 'okienku'... Ty przynajmniej masz jasną sytuację ;)

Gość akajnjdee
codziennie podglądam go w toalecie męskiej jak robi kupę

Gość dfsgasdf
ej ty od Maciusia wkurwiasz wszystkich jestem głosem milczącej większości błagam cię zniknij z tego forum jesteś żenująca

Gość akajnjdee
jezuuu, ale to forum to dno. Jaką macie frajdę z podszywania się? Naprawdę to takie śmieszne? W takim razie załosne poczucie humoru.

Gość maciuś skarbie ;*
dfsgasdf gdfgsdf@tlen.pl'; ej ty od Maciusia wk**wiasz wszystkich jestem głosem milczącej większości błagam cię zniknij z tego forum jesteś żenująca hiehieihe :D:D pokaż mi te wiekszosc ;P dodaję kolorytu a zniknę jak MAciuś do mnie wróci .

Gość maciuś skarbie ;*
Maciuś to moja świnka morska