Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszę o zdanie

CO SĄDZICIE O TYM WÓZKU???? Bardzo proszę o wejście!

Polecane posty

Gość dawqqa
ciezki troche, jakies 15 kg plus 5kg dziecka, a z czasem i dziecko bedzie z 10 wazyc ;) Ale jak nie bedziesz musiala do po schodach wciagac ani nic takiego, to ok :)

Ja mam Leviroo, tylko Due, ogólnie powiem szczerze że wózeczek wydaje się bardzo fajny. Tyle co nim pojeździłam po domu to naprawdę super. Duża gondola, zgrabny taki ogólnie. Wydaje mi się, że będzie się dobrze sprawdzał w różnych terenach :) Chciałabym zauważyć, że tak straszne reklamowane x-landery xa ważą 14,5 kg, mutsy rider 16 kg, także nawet markowe wózki nie są lekkie. To jest cecha niestety wielofunkcyjnych i tyle.

Gość proszę o zdanie
dawqqa więc Twoim zdaniem za ciężki? Prowadzi się również ciężko? I ogólnie czy na żywo też wygląda tak zgrabnie?

Gość proszę o zdanie
misiaczkowa fajnie wygląda na żywo? Tak samo jak na tych zdjęciach? Mi spodobał się kolor czerwony. Niestety nie mam jak obejrzeć go na żywo, bo nigdzie w pobliżu go nie ma i tak troszkę boje się zamówić na oko. Potrzebuję rad;)

Gość oholalalalal
misiaczkowa,o czym ty piszesz??? ten leviroo wazy w wersji z gondola 16 kilo!!! w wersji ze spacerowka 15,5!!!!

No mi się podoba, ja mam starszy model, różni się nieco, rączki nie mam skórzanej i takie tam detale. Dla mnie jest zgrabny, lekko się prowadzi, bo ma duże te koła. Zresztą nie wiem, jak ty ale ja planuję pojeździć nim tak z rok, może troszkę więcej, bo wiem że dzieci potem się nie mieszczą w tych wózkach. Dla mnie ważna była ta gondola, duża i mam nadzieję, że dzieciak mi się niej pomieści od sierpnia do lutego ;) Ja mam kolor zielony, poszukaj na all zdjęć na żywo, zawsze to inaczej niż takie śliczne obrabiane ;)

Gość dawqqa
jezeli zamierzasz glownie jezdzic po parkach, prostych drogach to bedzie super wozek. Ale jezeli masz duzo kraweznikow i schodow to z czasem bedzie ci ciezko. Sama mam quinny buzz, waga chyba podobna. Moje dziecko wazy 11kg i zmieniam wozek na lzejszy.

Model due jest lżejszy, z gondolą 14,5 ze spacerówką 15,5. Ja patrzę na fakt, że moje dziecko będzie korzystało z wózka zimą, a dobrze wiem, jak to się cudnie jeździ leciutką spacerówką po zaśnieżonych chodnikach, także ja do wagi nie mam zastrzeżeń, no i mieszkam w domku, więc waga wózka dla mnie nie jest ważna.

Gość proszę o zdanie
misiaczkowa tylko rok chcesz go używać? Myślałam, że w takich wózkach i podobnych jeżdzi się sporo dłużej. Chyba że ten wózek jest jakiś malutki.

Hehe ja dłuzej nie wytrzymam z jednym wózkiem ;) Przy pierwszej córci wytrzymałam aż 5 miesięcy i zaczęłam zmieniać ;) W sumie miałam 14 wózków :D Na stanie zawsze był jeden, ciągle tylko zmieniałam ;) Bo mi się różne podobały. Ostatni, buggster był najlepszy, ale teraz trudno go dostać jako nówkę. A tego leviroo kupiłam za 550 zł, też używany, ale w super stanie. Mi odpowiada, zresztą jak patrzę na ulicach to większość to "czołgi", jedy fly, x-lander, mutsy, tako. No i nie miała kasy na wózek za 2 tysiaki, więc stwierdziłam, że zainwestuję po zimie w dobrą spacerówkę a taki kupię na jeżdżenie początkowe. No i nie stracę na nim majątku, bo podejrzeawam, że uda mi się go sprzedać potem za te same pieniądze co kupiłam o ile go nie poniszczę (wkładanie do samochodu). Ma fajne koła, dobry na spacery po różnych terenach, ja mieszkam w małej miejscowości, pełno lasów, różnych chodników, więc ja na moje potrzeby to wózek jest ok :)

Gość fajny wózeczek
z tą wagą to prawie wszystkie wózki są. 1 kg w tą czy w tą nic nie zmieni.