Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zlosnica29

Sais z gory zaprosil gosci i dra mordy

Polecane posty

Gość zlosnica29

jest ich tam z 10....dra mordy na calego, wlasnie dzwonie na straz miejska bo juz po 22 a mi sie chce spac:)

Gość bdsjdbfdfjsbjfds
Ja pierdolę, ale mają pojebaną sąsiadeczkę-konfidentkę :O Jest sobota, tępa dzido.

Gość vbdfbsdb
i dobrze!

Gość vbdfbsdb
a co mają robić nolajfy? :O no oczywista że spać!

Gość zlosnica29
tepa dzido? jest prawie 23 idioto a ja nie moge zsnac bo dra mordy

Gość zlosnica29
i tak beda sie drzec do 3 w nocy.....a ja wrocilam z pracy po 18 i jedyne o czym marze to sen

dobrze, ze u mnie na górze to tylko kawki albo sraluchy - na dachu...

Gość to kup sobie zatyczki do uszu
i daj zyc innym choc w ten jeden yebany dzien tygodnia jesli ktos w przeciwienstwie do ciebie ma zycie, ja pierrdole konfidentka yebana :O

Gość i dobrze dzwon
niech gnoje dostana mandat

Gość zlosnica29
pierdol sie, ja jak spotykam sie ze znajomymi a mam duza paczke kretynie, to spotykamy sie latem na dzialce gdzie mozna krzyczec do woli bo daleko jest od domow mieszkalnych albo idziemy do lokalu....impreze organizujemy tez u kogos w domu a nie w bloku bo jestesmy kulturalni a nie pojebani ,bym sie wstydzila drzec morde wiedzac ze pode mna ktos mieszka

ja mam rozrywkowych sąsiadów niech drą gęby nawet całą noc nie dzwonie nie skarżę się bo i po co jak u mnie jest to samo :D:D:D:D my sie dogadujemy :D:D:D:D

Jakbyś naprawdę była zmęczona to usnęłabyś bez problemu 🖐️ Ty po prostu szukasz zaczepki albo jesteś wkurwiona, że inni się bawią :p

Gość zlosnica29
usnelabym? przyjedz do mnie to zobaczysz! dra sie na caly blok!!!! piszcza dziewczyny, muzyka na full, jakas butelka poleciala przez okno! jak mam zasnac? wlasnie dzownie do strazy

też bym zadzwoniła po straz, czy policję, blok nie jest od głośnych imprez, po to są knajpy. Sorry, ale nie każdy ma wolne w niedziele.

Gość to niestety polski standard
no i jak się skończyło? Trzeba tępic takich debili bo blok to nie jest prywatna własnośc tylko wspólne mieszkanie wielu ludzi Teraz nie trzeba się przedstawiac jak się dzwoni na Policję czy SM Dobrze by było też nagrac odgłosy imprezy komórka, aparatem czy kamera bo jest to potem dowód rzeczowy A ta debilka co pisała o donoszeniu to pewnie typowe ścierwo co to tylko nachlac się, drzeć mordę i narzekac na cały świat. Nie ma się co przejmowac taką hołotą :P