Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Studentka xd

Romans z dużo starszym

Polecane posty

Gość Studentka xd

Dlaczego seks z 40-latkiem jest dużo przyjemniejszy niż z równieśnikami?

Gość Myku
Bo ma więcej doświadczenia

Gość Myku
... i mniej zahamowań...

Gość Sandruuunia
Ja cały czas spotykam się z 32 letnim facetem, ja mam 21.. Jest on suoer! Ma fajny styl i zajebisty charakter! :) Problem w tym, że ma tą swoją dziwną żonę i dzieciaka ... Mlody jak mnie widzi to sie cieszy :) Sex z Mym jest boski.. duzo doświadczam ! Ja dla niego jestem hmm.no nie wiem, 21 latka a 33 latka to roznica, ;) w kazdym badz razie megaaaaaaaaa go pociągam :)

Gość a od tych staruchow
lapiecie rozne bakterie, ktore atakauja wasze mlode cipcie. nie wiem, czy to takie przyjemne. ogolnie, starsi maja wieksz edosw., widza jak i za co zlapac, poza tym maja miekkie faje i dluzej moga uprawiac seks. amen.

Gość Sandruuunia
eh..nie ma miękkiego. Jest mniam! Zajebisty! Nazywa mnie swoja malutka :) jest kochany...;)

Gość Sandrunia to jestes niezla
obciagara. W odatku wpieprz... sie w zycie facetowi, ktory ma zone idziecko. Zobaczysz, ze dostaniesz nauczke za takie lajtowe podejscie do zycia. Oby jak najszybicej.

Gość kolfabatgz
eh..nie ma miękkiego. Jest mniam! Zaj**isty! Nazywa mnie swoja malutka " nie mysl kochanienka ze jestes wyrozniana:D w ich jezyku moja malutka oznacza moja dziweczka :D:D:D:D:D:D:D

Gość OtObIe
Na przykład dlatego że ma grubszy portfel kapucha wręcz nabrzmiewa portfel do wielkości trzech kartofli ale po co to pisze studentki to wiedzą przyda się kasa na ciuchy, prezerwatywy i takie inne duperele:)

Gość fass
bo jego kutas jest czerstwy smacznego szmato :)

Gość jak faceci
maja miec szacunek do kobiet, skoro kobiety nie szanuja same siebie? i jeszcze takie jak autorka beda zaraz dorabiac pseudoideologie do swojego postepowania, co jest zalosne na wskros.