Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nadiaaa21.

Pomozcie, doradźcie...

Polecane posty

Gość Nadiaaa21.

Witam.. mam problem.. nie potępiajcie..:( ..mianowicie mam chlopaka, ktorego na prawde kocham! Jest moją pierwsza miloscia, z nim mialabym dziecko, ktore niestety poszlo;( On jest za granica..kiedys rozstalismy sie na 7 miesiecy ale stwierdzilam, ze tylko Jego kocham, że tylko znim mi dobrze i On tez mnie kocha! Tylko..wydaje mi się, że on ma proble..nie jest jakims alkoholikem, ale widzialam, ze popija piwo, duuzo twierdzi, ze tam za granica nie pije, poniewaz praca na to nie pozwala.. faktycznie tak jest, bylam tam, sprawdzialm..ale jak przyjedzie do Pl to pije :( ja nie chce go zostawic ale jak mam mu powiedziec, ze to ze sie kryje z piciem i popija to nei jest normalne ...Kocham Go!!

Gość Nadiaaa21.
Wlasnie, ze nie jest do niczego. Stara sie, ma mieszkanie, samochod, mysli realistycznie i przyszlosciowo tylko ten alkoho..:( eh... on nie jest alkoholikiem ale po co mu tooo :( :(

Gość MoralesNikoras
Kazdy kto mieszka poza krajem ma mieszkanie, samochod, ja mam nawet 2.

Autorko myślę że powinnaś odpowiedzieć sobie na pytanie czy chciałabyś aby kiedyś ten samochód co ma przepił sprzedał telewizor i wszystkie wartościowe rzeczy z domu ? To nie przyjemne i żałosne . Zastanów się czy chcesz aby Twoje dzieci widziały pijaka i alkoholika od którego się niczego nie nauczą tylko brzydkich słów którymi wyzywał Ciebie ( dzieci w przyszłośći ofc ) wiem to bo sam kiedyś miałem pijaka ojca . Teraz nie pije już ładnych kilka lat ale nie fajne to jest jak musisz szybko dorosnąć i w jakiś sposób stać się głową rodziny w młodym wieku . Musisz z nim porozmawiać poważnie bo inaczej nic z tego nie będzie