Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiedyś_zdradzana_75

Odkąd dowiedziałam się o romansie męża inaczej myślę o seksie

Polecane posty

Gość kiedyś_zdradzana_75

Coś mi się przestawiło w głowie.. oczywiście już z nim nie jestem , to było kilka miesięcy temu, ale cały czas mam w głowie ten sam film.. ona i on w łóżku, robi mi się na samą myśl niedobrze, a moje podejście do seksu jakoś kompletnie się zmieniło, mam takie chore myślenie, patrzę na seks przez ich pryzmat, nie czuję miłości, widzę nagość, intymność, ale to wszystko jest takie dziwne.. nie wiem jak to wytłumaczyć.. Czy któraś z Was to przechodziła ? Czy to mija ?

Gość MoralesNikoras
A Ty myslisz, ze maz zdradzil tylko dlatego, ze skonczyl sie pociag fizyczny? Po prostu wypalilo sie - thats life.

Gość ChainsAndWhipsExciteMe
wspolczuje :( na pewno minie, musisz sie pogodzic z tym,co sie stalo, stanac na nogi...bedzie dobrze :)

Gość travolta
czasami coś w nas umiera i nie chce zmartwychwstać zapamiętaj te słowa i nie łudź się jeżeli osoba, którą kochałaś pieprzy się z kimś innym musisz zacząć zabawę od nowa :)

Gość kiedyś_zdradzana_75
Robię się już wilgotna... paluszki delikatnie jeżdżą po łechtaczce próbując prześliznąć się do źródła mojego wnętrza nie daje już rady się powstrzymywać od mojej słabości kto pomoże? kto mi dogodzi?

Gość Jolanta65Wawa
Ja, ja, chetnie wylize.

Gość kiedyś_zdradzana_75
głupi podszyw ..