Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurna mania

Mój facet myśli, że ma małego...

Polecane posty

Gość kurna mania

Ale mnie rozbawił tym wczoraj.... Tak wyszło podczas świntuszenia przez internet, kiedy nazwałam GO olbrzymem... hihihi

Gość xxl-men
Ma malego, czy mysli ze ma malego?

Gość kurna mania
No myśli... Może dlatego że sam jest bardzo potężnym, wysokim mężczyznom, to na tla swojego ciała może faktycznie to nie boa... pewnie stąd jego myślenie... Ale oczywiście jest bardzo okazały ;)

Gość Zxcvbnmjhg
Ile cm?

Gość a Ty to umiesz pisac
wez sie doucz...miernoto bo az oczy bola od czytania

Gość fra
Nie wazne jest jak ktos pisze, wazne jest co pisze. Kazdego dnia znajda sie tutaj jacy nauczyciele jezyka polskiego. Zalozcie sobie wspolny temat i poprawiajcie bledy.

Gość kurna mania
o rany, nie wiem.... i nie będę go prosić o miarę, wystarczy że często przy stosunku boli jakby mnie dalej chciał nadziać .....;)

Gość xxl-men
Jestes taka ciasna ze boli? Wszystko zalezy od techniki, nasmaruj sobie cipke jakims kremem, jego penisa tez.

Gość kurna mania
Nie jest ciasna, tylko czuję że za głęboko wchodzi..aż mnie w środku wszystko boli, ale czasem i jest to nawet taki podniecający ból...Tylko nie wiem jak go podbudować, nio oczywiście powiedziałam to co tutaj, tzn. że ja go czuję bardzo głęboko więc dla mnie jest ogromny ;) ale chyba musze się o to bardziej zatroszczyć :) bo mi jeszcze w kompleky popadnie

Gość xxl-men
Powiedz mu zeby ci penisa powoli wsuwal, a dopiero po jakims czasie szybciej. Ja jeszcze nie mialem sytuacji zeby babka powiedziale ze ja boli, a malego tez nie mam.

Gość kurna mania
Ja mu też nie mówię, że to boli, bo to nawet przyjemne ;)... Może Twoja też Ci nie mówi... A robi zawsze tak jak radzisz ;)