Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1ad

Dlaczego faceci się mną interesują? Wytłumaczcie.

Polecane posty

Gość 1ad

Należę do przeciętnych kobiet, a raczej dziewczyn.nie mam w sobie nic wyjątkowego. Długie jasno brązowe włosy, niebieskie oczy, duże piersi, tyłek duży bo jakieś 98cm, w udku mam dobre 57cm.powiedzcie mi co faceci we mnie widzą? Jak ide gdzieś to przynajmniej 2razy zatrabia, oczywiście mnie to nie rusza bo mam inteligencji troche i nie lecę na takie coś:p podrywaja mnie w sklepach, na ulicy zaczepiają, na imprezach to już w ogóle.ostatnio spalam na imprezie i koledzy siedzieli obok i obgadywali jaka to nie jestem śliczna itd, a twarz to mam taka że mam papulki:D czasem jestem z koleżanka gdzieś na rowerach itd i mnie zaczepiają, a ją nie, mimo że jest bardzo ładna. Co może mieć na to wpływ? Szczupla nie jestem, 172cm i 72kg. Planuje zrzucić 5 kg. Jestem zawsze pomalowana, najczęściej błyszczyk,puder i tusz.to nie jest po to żeby sie chwalić, bo mi to zwisa , takie tanie podrywy.zastanawia mnie tylko to, że żadną pięknością nie jestem, figurę mam taka że nic mi nie brakuje.o co chodzi? Przecież powszechnie wiadomo że facetom sie podobają dziewczyny szczupłutkie , blond włosy itd.

Gość pretty bejb
bo masz duze cycki a fe\aceci lubia pchac w cyce, czy to trudno zrozumiec?

Gość 1ad
I co lecą tylko na cycki? Mam rozmiar jakieś 75d

o rany, no bo im się po prostu podobasz wpasowałaś się w ich kanony atrakcyjności, nie jesteś sucharem, masz apetyczna figurę, pewnie jesteś fajna z charakteru korzystaj z tego a nie rozkminiaj i rozkładaj na części czegoś takiego jak upodobania i gust faceta 🖐️

Gość 1ad
Korzystam, pewnie że tak.tzn cieszy mnie to, bo to mile, mimo że bym sie z takimi facetami nie umówiła. Chodzi o to że jeszcze kilka lat temu bym mogła o tym pomarzyć, a jakoś specjalnie sie nie zmieniłam, mam 18lat.

Gość sdsDASWERWRF
ja tez nie należę do piękności ale powodzenie mam i wcale chuda nie jestem ale mam ładną figurkę:D

Gość 1ad
Czyli można wywnioskować , że nie wszyscy lecą na szczuplutkie i śliczne blondynki czy czarnulki. A może to pewność siebie, którą udaje? Jestem ciągle uśmiechnięta, ide wyprostowana itd

Gość Kejta26
to stereotyp, ze faceci lubia wysuszone panny z blond na glowie. takie kobiety podobaja sie kobietom, ciesz sie ze masz powodzenie, mozesz w facetach przebierac jak w ulegalkach :)

Gość xccccccs
ale te wychudzone szczapy ciagle mysla ze sa najbardziej atrakcyjne w swiecei. z czego to wynika?

Gość Kejta26
z czego? z kreowanego piekna w mediach :) kragla kobieta nie zawsze dobrze wypada na zdjeciach, bo trudno utrzymac ladny ksztalt ciala i jakosc skory w przypadku wiekszej masy ciala. dlatego chetniej prezentuje sie w mediach szczuplizny

Gość może czują że jesteś
łatwa i chcą szybko zakisić

Gość xccccccs
latwe sa wlasnie te wychudzone szczapy co to se mysla ze sa najpiekneijsze bo im kosci z kazdej strony widac buahaha....mam sasiadke ktora ejst ohydna, nie dosc ze wysoka to same kosci powleczone skora, noemrlanie aseksualna pod akzdym wzgledem a jeszcze ubierze sobie krotkie spodenki ze jej kosci dupy wystaja

Gość Kejta26
tak samo w przypadku duzych piersi. fajnie wygladaja gdy sa jedrne, a pod nimi nie miesci sie jeszcze wiekszy brzuch, no ale na takie szczegoly zwracaja uwage tylko kobiety, dla facetow to bez znaczenia.. a mowi sie o nich, ze sa wzrokowcami..

Gość umyj lustro
No masz... a dlaczego interesują się mną? Mam już niemal czterdziechę na karku, krótkie włosy... Dlaczego się mną interesują? Może dlatego, że wbrew temu, co piszą o kobiecych krągłościach, mam wymiary 86-58-86, lekką niedowagę i zajebiste ciało :P

Gość Kejta26
chude są latwe? no nie wiem.. grubsze maja wiecej kompleksow i chcac zaimponowac facetom szybko wskakujac im do lozka. szczuple 'atrakcyjne' maja wieksze oczekiwania. nie jeden raz widzialam przystojnego mlodego wysokiego chlopaka z otyla laska z wielkimi piersiami, no powiedzcie co moze byc fajnego (fizycznie) w niej poza tymi wielgachnymi piersiami?

Gość Kejta26
mlodzi faceci leca na starsze. to oczywistosc. :)

Gość xccccccs
kurde ja jestem sfedniej budowy ciala czyli nie za gruba nie za szczupla a nigdy byle komu nie dawalam, mam kompleksy ale nie lecze ich w ten sposob. Moze to sa twoje sposoby kajetano czy jak ci tam ale na pewno nie wiekszosci kobiet ktore sie szanuja. Ja znam wiele chudych szmat co to za kase poleca za kazdym

Gość po 40 to ci się może
jedynie wydawać ,że masz zajebiste ciało 😴

Gość 21 maja Ona
juz po pierwszym Twoim wpisie mozna odczytac ze do inteligentnych nie należysz ..od razu widac ze to jakas gówniara....kazdy facet Cie moze miec

Gość xccccccs
wychudzone to paszkwileeee

Gość dupeczka zokieneczka
hehe też tak mam.. Uroda przeciętna, 158 i 55 kg, no mam to co trzeba na swoim miejscu :-) ale ja to zwalam na feromony :)... Normalnie nie było jeszcze faceta który by się mi oparł jak chciałam jakiegoś poderwać a oczywiscie co dzień prawie jakieś zaczepki na ulicy, w pracy miałam przechlapane :)... W autobusie faceci za mną wychodzili, żeby zapytać czy się z nimi nie umówię, albo w knajpie (nawet ich nie obchodziło jak byłam w męskim towarzystkie!! ) a niektórzy czekali aż wybiorę sie do łazienki np. i gdzies mnie w drodze złapali... no serio obłęd jakiś.... Wszyscy zawsze mówili że mam niesamowite oczy, takie elektyzujące a lubiłam zawsze patrzec w oczy... no nie wiem ja to na feromony i tak zwalam, bo jakbyście mnie zobaczyli, bo byślcie nie uwierzyli :P że mam aż takie powodzenie

Gość do dupeczka zokieneczka
jakaś małolatka z kompleksami....moze i tak jest...ale to na pewno nie zaczepiaja Cie inteligentni i przystojni...wiesniaki jak juz

Gość 1ad
Nie może mnie mieć każdy, bo jestem dziewica, i nie daje sie obmacywac byle komu.

Gość mateusz fars
czasem kobieta wysyła takie sygnały i facet wie że będzie ekstra rypanie całą noc , w cyce i nie tylko ja kiedyś poznałem taką dziewczynę wrecz nieładną na twarzy ale chodziła w taki sposób,miała umięśnione nogi , jak siedziała to kolana miała rozsunięte że gorąco mi sie robiło oczywiście ona wg koleżanek brzydka ale dla mnie super seks z tak energiczną laską to marzenie, zadbana kobiety czasem nie potrafią zrozumieć wolałabym z nią niż ze słodką mimozą blondi kłodą

Gość dupeczka zokieneczka
mam 28 lat i jestem już mężatką... A faceci... wiadomo różni, ale zawsze spotykałam się z inteligentnymi, wysokopostawionymi panani i taki jest mój M...Ale tak, wieśniaki też mnie podrywały i wcale mi nie było źle z tego powodu

Gość Kejta26
nie wiem czy poziom otwartosci na przypadkowy seks jest uzalezniony od wagi ciala, raczej nie :) zastanawiam sie jednak dlaczego tyle agresji skierowanej jest do szczuplych kobiet.. pewnie to z wypartej zazdrosci, ze sa kobiety ktore potrafia kontrolowac ilosc pochlanianych kalorii :) nie spotkalam kbiety z nadwaga, ktora bylaby dumna ze swojej wagi. nawet jesli faceci wola kraglejsze kobiety, to one same wolalyby byc szczuplejsze..

Gość 1ad
Oczywiście że' wieśniaki' też. Ale przystojni również, inteligencją pewnie nie grzeszą, ale przystojni są. Ci mądrzejsi w troche inny sposób, tzn po imprezie załatwiają numer itd.

Gość Kejta26
@ mateusz i oto cala tajemnica :) faceci lubia 'dostepne' :))) ale tylko na jednorazowe bzykanko lub wielo - razowe bez zobowiazań :) a panny sie ciesza, ze maja branie..

Gość sdfghjksdcfvgbhjnkml,
faceci to takie stworeznia z penisami wiec nie wiem ale oni lubia te co usluguja im i no i zeby penisa m,ieli gdzie wsadzic i niech gotuje http://www.youtube.com/watch?v=GutTCe7YnTI

Gość Kejta26
ale pojechała :))))))