Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sheeeeeeeeeeeeeeeee

poproszę o radę

Polecane posty

Gość sheeeeeeeeeeeeeeeee

witam. mam pytanie, czy mozliwe jest aby czlowiek ktory lubi ze mna sypiac zechcial sprobwac ze mna zwiazku ? znamy sie troche, jest kumplem mojego bylego, czasem go odwiedzam i milo spedzamy czas. teraz przykladowo poszlismy z jego znajomymi do kina a pozniej na domowke. czasem widze ze gdy do mnie mowi ciesza mu sie oczy. kiedys jak spotkalismy sie we troje, on, ja i juz wtedy moj byly to bylo smiesznie. po spotkaniu moj byly powiedzial ze nas do siebie ciagnie z tym chlopakiem i on widzi jak ten na mnie patrzy. wiem ze temat banalny. ale zalezy mi na nim. i nie wiem czy mu to powiedziec. ok przyznam sie, zakochalam sie ... pierwszy koles po moim bylym przy ktorym czuje sie bezpiecznie i szczesliwie. on uwaza za dobre otwarte zwiazki, ja tez i nie komentujcie tego :)

"czy mozliwe jest aby czlowiek ktory lubi ze mna sypiac zechcial sprobwac ze mna zwiazku ?' to juz drugi topik ktory mnie wprowadzil w swietny nastroj, dziekuje :D:D:D

hmm otwarty związek ok! to wszystko zależy do was jaki będzie związek, jeśli jesteś z nim szczęśliwa i on z tobą też, dobrze się razem czujecie to może warto spróbować? i nie angażować się jak jest to otwarty związek?

Gość sheeeeeeeeeeeeeeeee
pokochałam go naprawdę. do tej pory bylismy przyjaciolmi. chociaz jest miedzy nami seks. jak go poznałam ibylam w zwiazku to zdarzylo mu sie powieiec mi ze jestem ladna. wczoraj poznalam jego znajmych. zwrocilam uwage na dziewczyny, sa takie jak ja ... sa normalne, takie mu sie podobaja. \ ale nie chce go wystraszyc

bądź sobą! to jest najważniejsze, spotykajcie się, rozmawiajcie ze sobą. Może spróbuj z nim porozmawiać? tylko powiedz wprost co czujesz i nie zrzędź mu

Gość sheeeeeeeeeeeeeeeee
jutro rano wracam do domu, czekam na odpowiednia chwile ...eh

Gość sheeeeeeeeeeeeeeeee
tylko co mam mu powiedziec : słuchaj, kocham Cię ! ?

na początek wystarczy powiedzieć, "podobasz mi się", "jesteś pociągający", "pragnę cię" - to też są jakieś zwroty z uczuciem, potem możesz zapytać czy wiesz o co mu chodzi bo chyba się zakochałas, nie mów "kocham cie" bo to tak bedzie z grubej rury :P

Gość sheeeeeeeeeeeeeeeee
on doskonale wie, ze mi sie podoba :D przecholernie mi zalezy na nim. teraz widze jak spi ...:)

Gość sdfghjksdcfvgbhjnkml,
a po co mu zwiazek jak ma cipe faceci tylko wchoda w zwiazki by miec cipe jak chce cipe na stale i gotowanie to robi honor pierdolenia o milosci i malzenstwo jak ma wzwod to niby honor ale on zawsze i tak skurwysyn http://www.youtube.com/watch?v=GutTCe7YnTI

to może tak... jak otworzy oczy powiedz: " chyba się zakochałam "! :) i zobacz jego reakcję

Gość sheeeeeeeeeeeeeeeee
myslałam o wieczorze, :) On jest inny niz moj byly, nie czepia sie, nie drze na mnie, robi mi jedzeni i kawe, smije sie ze mna. wczoraj po powrocie od jego znajomych zapytakan sie czy nie zrobilam mu wstydu, powiedzil ze bylo dobrze, ze w zadnym wypadku. moj byly juz by znalazl milion powodow do czepiania si e:)

to znaczy że podobasz się mu taką jaka jesteś i kropka. Skoro nie ma przeciwwskazań to powinnaś się cieszyć;) strasznie ci zazdroszczę tego:) doceń to co masz i nie strać tego :)

Gość sheeeeeeeeeeeeeeeee
no wlasnie nie chce, bo wspomial ze tam zjakas poanna gada ;)

Gość sheeeeeeeeeeeeeeeee
nie chce go za nic starcic :)