Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Popularnaaa

Ja zaczynam od dziś, bo nie mogę patrzeć na swoje cielsko

Polecane posty

Gość Popularnaaa

Dieta MŻ. śniadanie- 250g serka wiejskiego, pomidor, ogórek dziękuję za uwagę 🖐️ waga startowa: 70kg(a było już 67....bez komentarza) waga poczatkowa: 74 ;]

Gość warka czerwona89
Mogę się przyłączyć? Ważę 55kg, 3 miesiące temu było 45 :o Wystarczyło, że rzuciłam palenie, zaczęłam chlać piwska i żreć jak świnia i hop waga w górę. Może nie jest tak tragicznie ale brzuch mam wielki :o Moje postanowienie - Mż, aerobiczna 6 weidera i przestać pić piwa, podjadać chipsy i tłuste potrawy. Dzisiaj na śniadanie nic, na obiad pulpety z ryżem (może nie tak dietetycznie ale za to na kolacje bedzie albo owoc albo jakaś lekka sałatka).

Gość Popularnaaa
Jasne, że możesz... Ja po prostu będę tu pisać ile zeżarłam, ile ważę itp Może to mnie jakoś zmobilizuje. Nie wiem jak się tak mogłam zapuścić :O Aha - mam 171cm :classic_cool:

Gość mała 8888
Hej Wam:) ja też się przyłaczam:) mam 1.58cm i ważę 54 kg, nie mogę patrzeć na te boczki na plecach;/ chcę schudnąć do 48- 46kg. I śniadanie- pół kanapki z jajkiem i szczypiorkiem II śniadanie- płatki fitness ( będę je jadła dwa razy dziennie, na śniadanie i kolacje) zjadłam loda przed chwila... :/ słodycze i kawa to moja słabość... mam nadzieję, że z Wami uda mi się schudnąć:) już nie pamiętam ile razy sama zaczynałam... Powodzenia :*

Gość Popularnaaa
Lody można wcinać - ale tylko te śmietankowe :P jeden big milk to coś koło 90kcal z tego co pamiętam

Gość mała 8888
no właśnie zjadłam big milka:) 85 kcal:)

warka czerwona89 mam podobnie przez zime przytyłam prawie 10 kg ; / robi się coraz cieplej a ja nie jestem w stanie sciagnac koszulki zeby sie poopalac; // czytałam o diecie niełączenia weglowodanow i bialek Tombaka, mozna jesc wszystko tylko jest pare regul i niby dobre efekty :) moze razem ja zastosujemy?

Gość warka czerwona89
Zjadłam dzisiaj póki co talerz zupy pomidorowej (czystej, bez smietany) i jednego pulpeta bez dodatków a teraz wcinam słonecznik

Gość Popularnaaa
Podziwiam...Ja bym tak nie mogła...Ale to dlatego, że uczę się cały dzień..A jak siedzę w domu to wiadomo :O obiad - płatki z mlekiem :P kolacja - serek wiejski 250g 40 min cwiczen - na uda i brzuch. CO do brzucha polecam 8minut ABS Będę się ważyć co 2 dni - widok spadającej wagi działa na mnie motywująco :) Pozdrawiam! :)

Gość panienka z 1piętra
heej, a czy i ja mogę się dołączyć? jutro napisze wage startową. ale zaczęłam od dziś. kupiłam linea detox dla ułatwienia tycch kg w dół ...:] Małgośka, lat 21

Gość panienka z 1piętra
mam 170 wzrostu i waże około 59 kg ( plus minus) może nadwagi nie mam, ale żle sie czuje w swojej obecnej wadze :D 54 kg ewentualnie 55 mnie zadowoli :)

Gość Popularnaaa
Z czego ty się chcesz odchudzać??? Będąc studentką farmacji powiem Wam moje drogie tyle - nie kupujcie tych wszystkich herbatek, tabletek itp...One działają tylko jako placebo. Szkoda kasy. Lepsza zdrowa dieta i czerwona/zielona herbata dobrej jakości.

Gość Popularnaaa
Moja waga docelowa to własnie 60-59kg. A póki co chciałabym zejść do 65 :)

Gość uwerturka
Hej dziewczyny:)popularna:) Ja tez wygladam jak baleronik,no koniec tego;) 170,64 kg ale brzuszek mi wystaje:(

Gość uwerturka
równiez zaczełam od dzis:) sniadanie makrela ,kromak ciemnego chleba,rzodkiewki serek obiad i kolacja 2 kefiry owocowe

warka czerwona89 -> słonecznik ma sporo kcal bo 100 gram ma 560 kalorii wiec odradzam ;p

Gość panienka z 1piętra
ale ja się źle czuje w tej wadze, każdy wedle swojego uznania :):)

Gość mala 8888
zjadlam pol pizzy o 7 :/ szlag by to trafil... no trudno, jutro trzeba bedzie to spalic. bede sie wazyla raz w tygodniu, w niedziele, mam nadzieje ze za tydzien kilogramow bedzie mniej :] trzymajcie sie dziewczynki!

Gość Popularnaaa
Lód śmietankowy :P słodka bułka :P serek wiejski. To wszystko na dziś :P

Gość panienka z 1piętra
ja to raczej 1000 kcal, 1200 kcal . menu na dzis napisze potem :)

Gość mala 8888
i jak wam idzie? mi okropnie... zjadlam czekolade... 538 kcal, oprocz tego platki na sniadanie loda i jajecznice plus pol bulki. jak myslicie ile to ma razem kalorii?

Gość warka czerwona89
Wczoraj jadłam tylko to co pisałam, dzisiaj grochówkę z kromką chleba :o Może niezbyt lekkie ale mamuśka gotowała a mi nic innego nie chciało się przygotowywać :o Tak poza tym piję wodę mineralną. Jeszcze postanowiłam od jutra nie palić więc będzie ciężko :o Jak nie paliłam 3 miesiące to przytyłam 10kg :( Słonecznik właśnie był moim wspomagaczem przy rzucaniu palenia... To co podjadać lekkiego? Nie lubię suszonych owoców, w ogóle nie jem owoców bo są słodkie a słodkiego nie cierpię więc nie mam pomysłu co podjadać jak mnie napadnie ochota na papierosa? Bardzo lubię warzywa, oprócz brokuł i brukselki więc jestem otwarta na propozycję ;)

Gość warka czerwona89
a i jeszcze nie zaczęłam ćwiczyć :o ale za to kopałam w ogródku i sadziłam pomidory więc to już jakiś ruch :D Jutro już dieta na całego i będą warzywka i lekkie potrawy. Muszę zacząć jeść 3 regularne posiłki a lekkie a nie nawpieprzać się raz grochówą :o

Gość mala 8888
może pokrój sobie marchwekę w paseczki i tak pałaszuj, ona potrafi zapchac a nie ma zbyt dużo kalorii chyba... i bedziesz miała ładny odcien skóry:) też kiedyś jadłam słonecznik, nawet całkiem niedawno... u mnie w rodzinie to jest tak samo jak nałóg, moja siostra potrafi pochłonąć 2 duże paki naraz;/

Gość warka czerwona89
wpadłam właśnie na marchewki i właśnie wcinam. Muszę jutro kupić jakieś świeże bo te są mało smaczne i mało soczyste. A slonecznik też uwielbiam :)

Gość warka czerwona89
ale psy mnie oblazły :p też lubią marchewkę i muszę się dzielić ;)

Gość mala 8888
musze zacząć jakoś ćwiczyć ale nie wiem jakie ćwiczenia ani nic... :(

Gość mala 8888
znalazlam hula hop w komorce, bede krecic 30 minut dziennie, moze to cos da

Gość warka czerwona89
Hej ;) hula hop też mam zamiar kupić bo podobno super działa na mięśnie brzucha ;) Dzisiaj póki co nic nie jadłam bo jakoś nie jestem głodna, pójdę zaraz pobiegać z psami a później przygotuję coś lekkiego do jedzenia. No to tak o sobie: 167cm wzrostu waga 55kg cel: 48kg Może się wydawać, że mało ważę ale naprawdę jak przytyłam to wszystko poszło na brzuch i wyglądam jakbym była w 5ms ciąży :o

Gość warka czerwona89
Najgorsze jest to, że przez dzień nie chce mi się jeść a za to na wieczór się objadam, chociaż późno chodzę spać to i tak wieczorem jestem taka głodna, że konia z kopytami bym zjadła :o Wczoraj o 21 zjadłam pół puszki tuńczyka w sosie własnym... To dużo? i plus 2 marchewki i 2 rzodkiewki :p