Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niciarkaa

prezent na dzien matki????????????????????

Polecane posty

Gość weird
ja bym nie chciala czegos takiego dostac :|

Gość asddddddddddddddddddddddda
Dlaczego nie ? :) Wydaje mi sie poza tym ,ze liczy sie gest ;)

Gość asddddddddddddddddddddddda
Ale to zalezy tez od tego ile lat ma Twoja mama

Gość ale burak z tego chlopaka
no moze byc nie jest zla

Gość niciarkaa
mama ma lat 45 i uwielbiam drobiazgi/bizuterie. a ta niciarka ma swoj urok wg mnie, ładnie sie prezentuje i posiada sporo przegrodek.

Moja ma taką tyle, że bez ozdób i z jasnego drewna. Sama kupiła. Jak dla mnie średnio praktyczne, czasami coś się spiętrzy i się nie chce zamknąć. Trzeba układać itd za każdym razem by bez problemu się zamykało. Ale prezent ok.

Gość niciarkaa
kolory będą ok, zwłaszcza 1 i 2 bo pasujące do odcieni mebli. Mama lubi rzeczy w stylu "retro".

No to git. Więc śmiało kupuj :) Ja mojej pomijając, że nie nie mam ochoty jej nic dawać za chociażby dzisiejsze...dobra nie będę tu jęczeć..., nie kupiłabym bo mimo, że lubi takie rzeczy to nie trafię w kolor itp. Ona mi mówi co chce i ja jej to kupuje.

Jesli rzeczywiście mama lubi bizuetrię i tego typu rzeczy to pewnie - prezent będzie ok :) Ja w sumie też postawiłabym na coś związanego z urodą - wyjście do kosmetyczki czy na masaż albo z czegoś bardziej materialnego - jakieś przybory do dbania o urodę: coś z kosmetyków czy suszarkę, lokówkę (na magicznej planecie jest teraz duzo takich artykułów w promocji).

Szkatułka to oryginalny pomysł :) Nie pomyślałabym nawet o takim podarunku ale fajnie zachować sobie taki pomysł na prezent na jakąś inną okazję. A poza tym - sprzęty w typie suszarki czy prostownicy tez moga się przydać. Albo jakiś dizajnerski czajnik elektryczny.