Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ciekawy_23

pytanko do dziewczyn

Polecane posty

nie wiem, co jeszcze chcesz. Masz jakąś fantazję, którą chciałabyś się podzielić bądź doświadczenie z byłym?

a może ty cos teraz powiesz ;) ja juz duzo powiedziałam o swoich fantazjach ;) co ty na to? dlaczego poruszyłeś ten temat?

bo kręcą mnie takie rzeczy. Moja robi mi czasem takie rzeczy, jak na ostatnich dwóch filmikach ( tylko bez tych kopnięć). Co do tramplingu robiła mi parę razy bez szpilek, ale specjalnie jej to nie kręci. Bardzo lubi pozycje, w których może kontrolować sytuację, bawić się : jeźdźca, siadać mi na twarzy i bawić się penisem. Generalnie jest fajnie.

no ogólnie tak, takie ostrzejsze rzeczy pozostają jednak w sferze fantazji ( no i filimków). A ty rozumiem, że nie bardzo jesteś zadowolona?

żartujesz z tym raz na dzień? O seksie analnym powiem tyle, że nigdy go nie uprawiałem i jakoś nie spieszy mi się do tego.

ja jak byłem sam, to robiłem to trzy cztery razy na tydzień. A codziennie, to w okresie dojrzewania. Gdybym był teraz z moją dziewczyną, to bym Cię nie poznał. Ona pojechała na weekend do rodziców i jestem sam. Jak widać można wtedy poznać ciekawe osoby.

o to dziękuję za ten komplement, nie spodziewałam się takiej reakcji z twojej strony, bardzo jest mi miło ;)

ponieważ część mężczyzn jest bardzo wylewnych, wulgarnych i niemiłych. ty jest wobec mnie bardzo miły i uprzejmy, dobrze się rozumiemy w tym co mówimy ;) a tak poza tym to bardzo fajny z ciebie facet, twoja dziewczyna musi być z ciebie dumna. pozazdrościć ;)

teraz ja muszę Ci podziękować za komplement. Muszę już powoli kończyć. Jak chcesz jeszcze coś dodać, to teraz.

też Ci dziękuję i życzę spełnienia marzeń i znalezienia odpowiedniego partnera. Pa

Gość ciekaw_23
neuro nula: jesteś dzisiaj?