Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość :( smutna smutna ;(

Jak sobie z tym poradzić???

Polecane posty

Wczoraj musiałam uśpić swojego pupila ;( nie moge sobie z tym poradzic, tylko płaczę... Nie śpie... Był ze mną od 9 lat a teraz taka pustka.. :(

Nie ma rady, tylko czas. Ja czekam na urodzenie się szczeniaków by "nadwyżkę" uśpić. Ekstra, co? Liczę, że będzie ich tylko 3 albo urodzi się któreś martwe (pies więcej niż 3 nie może wykarmić bo coś tam, że za młody i potem będą problemy).

Współczuję.. Mój niestety miał wypadek, wet stwierdził, że nie da się go już przywrócić do pełnej sprawności i trzeba uśpić bo się strasznie męczy... Przesiedziałam z nim całą noc, licząc że się poprawi choć trochę... Niestety pogorszyło się.. Widziałam w jego oczkach że bardzo cierpiał... Prosił o pomoc, a ja już nie mogłam mu pomóc ;(

Zawsze jak wracałam do domu tak strasznie sie cieszył.. Bedzie mi tego bardzo brakować. Był strasznym pieszczochem.. Zawsze chętny do przytulania ;( ehh... nie wiem co mam ze sobą zrobić, ciągle mysle czy podjełam dobra decyzje, czy może dało się coś jeszcze zrobić... Pocieszy ktoś?

Gość piegusek:)
ja swojego pieska wyciągnełam z pożaru, niestety też trzeba było uśpić , bo się męczyła :(. mineły cztery lata. poradzić mogę że pomoże tu tylko czas. może poczekaj troche i przelej uczucia na innego zwierzaka, chociaż musisz wiedzieć że każdy będzie inny, ale też kochany. na razie się wypłacz, wylej łzy. z czasem będziesz czasem się wzruszać ale ciesząc się że był. na razie daj uoust smutkowi...

Gość piegusek:
wiesz decyzja o uśpieniu nie jest łatwa, ale przecież jeszcze trudniej patrzy sie jak ktoś kto towarzyszył lata się męczy. a po śmierci on juz nic nie czuje, nic go nie boli, tylko nas boli że go już nie ma...

Właśnie boli mnie to strasznie że go już nie ma :( mam jeszcze jednego pieska(braciszka tego którego uśpiłam). Biedny chodzi, szuka tego drugiego.. :( Widać że też mu smutno.. Chyba musi minąc sporo czasu żebym przyzwyczaila sie do tego że go juz nie ma. Wczoraj z mama przepłakałysmy prawie całą noc :(