Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaja888888888

Już sama nie wiem

Polecane posty

Gość Kaja888888888

Pare dni temu troszke mnie zaczęło mdlić. Wczoraj tak mnie bolal brzuch jak przed okresem (boli do dziś),w nocy wypiłam jednego slabego drinka po ok. 2 godzinach znów zaczelo mnie mdlić. Czasem mam zawroty glowy.Piersi są troszke nabrzmale tylko ze jak bolał mnie tak brzuch to zwykle po paru godzinach dostawałam okres. A tu go jeszcze nie ma. Powiedzcie czy to mogą być objawy ciąży? Strasznie niepokoi mnie że tak brzuch boli, a okresu nie ma..:/

Gość czarny flamaster
Zabezpieczasz się? Czasami mi się zdarzało, że miałam bóle jak przed okresem kilka dni, piersi bolą mnie nawet tydzień przed. Jeśli nie dostaniesz okresu w planowanym czasie zrób test, ewentualnie wybierz się na badanie krwi. Mdłości mogą być zwykłym zatruciem, albo coś siedzi Ci na żołądku. Moje pytanie jednak brzmi: dlaczego jeśli boisz się,że jesteś w ciąży pijesz alkohol? Alkohol jest bardzo szkodliwy dla dziecka przede wszystkim w pierwszej fazie ciąży gdyż może uszkodzić układ nerwowy.

Gość aga199922
Mnie brzuch boli nieraz 6dni przed okresem nawet także spokojnie :)

Gość Kaja888888888
nie sądze ze to moze byc ciąża, nie zabezpieczylismy sie ale skonczył mi na brzuchu wiec raczej napewno nic nie dostało sie do pochwy Pytam tylko czy to mogą byc objawy ciąży wg was;)