Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam parę pytań do was

Kilka pytań dotyczących przygodnego seksu

Polecane posty

1. Czy w czasie przygodnego dużo rozmawiacie z nieznajomym partnerem? 2. Czy do przygodnego seksu rozbieracie się kompletnie, również ściągacie skarpetki? 3. W czyim mieszkaniu albo w jakim lokalu zwykle uprawiacie przygodny seks? 4. Jak idzie na imprezę i poznajecie kogoś z kim będziecie uprawiać seks to o której godzinie zwykle lądujecie z tą osobą w łóżku?

5. uprawiacie z przygodnymi partnerami stosunki from ass to mouth ?

Gość jeszcze trzeba zapytać
czy chętny do przygodnego seksu ma aktualne badanie na temat chorób przenoszonych drogą seksu....bo może ma HIV albo HPV (a potem rak intymny grozi albo rosną kłykciny ) albo wirus opryszczki czy wirus zapalenia wątroby i następnie umiera się na marskość wątroby..wszystkie te choroby są nieuleczalne i straszne .a od ręki ma się grzybicę nieustającą .....nie wspomnę nawet o takich drobiazgach jak kiła, rzeżączka , tryper, rzęsistek czy chlamydia oraz szereg innych dolegliwości A masz ubezpieczenie zdrowotne?....bo te wszystkie choroby są straszne i często nieuleczalne, na własny koszt nie jesteś w stanie się leczyć...choćby HIV czy nowotwory złośliwe...owszem jest możliwość leczenia i nawet wydłużenia życia ale to kosztuje tak strasznie dużo...że bez ubezpieczenia zdrowotnego ( NFZ)...nie dasz rady i szybko umrzesz w cierpieniach bez kosztownych leków i zabiegów łagodzących cierpienie. Zresztą ....z góry zrezygnuj z założenia rodziny i dzieci, bo tacy zarażeni zarażają najbliższych ...i po co dzieci mają cierpieć i umierać. Właściwie najlepiej od razu strzel się w łeb ...to świat będzie zdrowszy i czystszy

Gość stop kobietom ktore
uprawialy przygodny seks