Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moj to 22 maja 2008

Trzy lata temu był moj pierwszy raz........ Chwila refleksji

Polecane posty

Gość moj to 22 maja 2008

Nie było przyjemnie, było dość szybko i ciut sie rozczarowałam,że "to tak wyglada ten seks". ..Z facetem, w którym byłam zakochana, a który chciał mnie tylko jako nastepna do kolekcji, i tydzień po pierwszym seksie zostawił... Od tego czasu ani raz się nie zakochałam, nie pokazałam uczuć, Poszłam do łóżka z trzema innymi, z żadnym nie byłam w związku. Chwalę się czy żalę? Żalę:O

Gość wiekszosc osob tak ma
że I seks jest rozczarowywujacy; bo seks jest przereklamowany.

Gość życie to koszmarny sen
ale wy laski się dajecie.. dacie dupyi po trzech dniach was rzucają,ech... :(

Gość i po co uprawialas
przygodny seks?

Gość moj to 22 maja 2008
znalam go rok zanim poszlam z nim do łóżka, randkowalismy a on zwodził, ze bedziemy razem, to nie tak ze od razu mu dupy dalam.. dodam,ze mialam wtedy juz 21 lat

Gość moj to 22 maja 2008
a ci pozniejsi to tez nie jacys nieznani mi, nigdy... Z nimi - kazdym - lubilam sie i spotykalam sie po pare miesiecy, to taki fuck friends byl.... tyle ze to nie byl jako tako oficjalny zwiazek, milosc..

Szczerze mówiąc ja też nigdy nie poznałam tego czegoś magicznego w seksie. Mam chłopaka kocham go, łączy nas wiele. Ale seks nigdy nie jest dla mnie czymś wyjątkowym. Chyba też przez spaprany pierwszy raz, który był z niewłaściwą osobą kilka lat temu..

Gość autorko czyli cnotka
nie jestes

a moj pierwszy raz byl sto lat temu :D:D:D i do bani... ja po rozstaniu (nie wiem jak to nazwac bo chyba trudno to bylo tez nazwac zwiakiem ha ha ha) z poprzednikiem szukalam czegos, cholera wie czego... :O i znalazlam kolesia ktory marudzil o dowod milosci... do zrzygania... i ja glupia ceeepa uleglam. po tygodniu go splawilam bo mialam odruch wymiotny jak o nim pomyslalam... a potem poznalam co to znaczy seks :D wiec glowa do gory :)

Gość do Coralicka
a seks przygodny albo zwiazku tez uprawialas? co twoj maz na twoja przeszlosc seksualna?

no wiesz moja przeszlosc seksualna sprowadza sie do jednego stosunku wiec jak by ci to powiedziec... rozwiazla nie bylam :D:D:D

Gość do Coralicka
teraz juz takich dziewczyn prawie nie ma :( szacunek

no wiesz moja przeszlosc seksualna sprowadza sie do jednego stosunku wiec jak by ci to powiedziec... rozwiazla nie bylam :D:D:D

tu nie ma co mowic o szacunku... jak sie czlowiek zakocha to po nim :) moze gdybym nie trafila na niego okazalo by sie ze na jednym by sie nie skonczylo. nie wiem.

Gość ten co wie
a moj pierwszy raz byl z wlasciwa osoba z ktora jestem do dzis od 11 lat i w wlasciwym czasie ;) tylko zapomnialem telefonu wylaczyc heheheh

Gość ja bym nie chcial
dziewczyny ktora juz nie jest dziewica

no wiem, wiem... znam te teorie a potem sie okazuje ze macie 37 lat i ciagle jestescie prawiczkami

Gość ale sama przyznasz
coralick ze prawiczek niezbyt pasuje do dziewczyny doswiadczonej

Gość Sonia Rd.
Mój pierwszy raz był 3,5 lat temu. Też było do bani, ale teraz jest wspaniale. :)

Gość pierwszy raz był super
Mój pierwszy raz był cudowny. A to dlatego, że już wcześniej wypróbowałam sobie na wibratorze jak to jest i dzięki temu z facetem wcale nie bolało i wiedziałam jak się ruszyć żeby było mi dobrze. :) Do dzisiaj miło wspominam, bo facet był strasznie seksowny i to jednak lepiej też pomacać i dotknąć tych mięśni niż tylko masturbować się przed komputerem. :) No i podczas seksu rączką tyle nie trzeba ruszać, bo facet też sam robi pchnięcia. Przy masturbacji zawsze ręka zajęta jest wibratorem.

ale sama przyznasz... no ja bym osobiscie nie chciala :D mialam jednego i mi wystarczy :D

Gość mam dokladnei to samo..!
chce teraz znow

Gość prawiczki sa okropne
i juz

Gość pancia ancia
bardzo ci współczuję autorko, seks jest piękny tylko trzeba wiedzieć jak i z kim

Gość Zaraz tam nie pasuje...
Każdy kiedyś był prawiczkiem, a zawsze lepiej mieć kogoś kto ma mniej kobiet na koncie. Ja się cieszyłam z prawiczka. Jakoś to tak przyjemniej jak się wie, że jesteś aż taka wyjątkowa. A nawet jak na początku coś nie wychodzi to i tak po miesiącu seksu już nabierze się dosyć doświadczenia.