Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Orchidea83

plamienia kilka dni przed okres

Polecane posty

Gość Orchidea83

Cześc dziewczyny, mam pytanie czy ktoras z was tak miala. U mnie okolo 4 dni przed @ pojawia sie krew,ale ona jest tylko jakby przy ujsciu szyjki macicy. Na bieliznie tego nie widac. Pytalam ginekologa, on twierdzi ze to normalne,ale jakos trudno mi w to uwierzyc. Prosze was o informacje.

Gość Orchidea83
nikt tak nie mial??

Gość orchidea83
?

ja tak miałam jak byłam w ciaży. też twierdzili że to normalne bo w koncu w "ekstremalnych " warunkach okres mozna miec do 3 miesiaca ciazy tak slyszalam a poznie zaczelo sie normalne plamienie krwawienie i szpital na podtrzymaniu byłam zmieniłam lekarza polezalam 3 dni na ginekologicznym i skonczylo sie dobrze

Gość Orchidea83
ja nie jestem jeszcze w ciazy,ale tak sie zastanawiam czy to nie jest objaw jakis problemow, ktore utrudniaja mi zajscie w ciaze

Słuchaj ja tak miałam bardzo długo. Lekarz wykrył polipa endometrialnego, miałam usunięty ale plamienia są nadal, tylko jakby mniejsze. Teraz biorę tabsy w celach leczniczych też na to...zobaczymy co dalej.

Gość Orchidea83
a powiedz jak to wykryl, bylo to widoczne na usg,bo ja usg mam ok

Gość storczykooooooowa
Ja też tak miałam....przed każdym okresem plamienia. Przez trzy lata miałam takie plamienia i każdy z lekarzy ( było ich trzech ) powtarzali, że to nic takiego, to się zdarza i żeby się nie martwić. Od dwóch lat staram się zajść w ciążę i pół roku temu trafiłam na specjalistę od leczenie niepłodności. I co się okazało??? Te moje plamienia to jeden z objawów niewydolności ciałka żółtego, co powoduje niemożność zajścia w ciążę. Biorę duphaston i magzez - plamienia ustąpiły i czekam na bobaska....może wkrótce się uda ???