Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niejadek

Przestalam lubic jedzenia!

Polecane posty

Gość niejadek

od okolo 3 miesiecy przestalam lubic jedzenie, i nie byloby w tym nic dziwnego gdybym nie chudla w oczach, schudlam 6 kg i wygladam juz malo apetycznie. Na poczatku bylo ok kilo dwa mniej ale ..no wlasnie nie moge zmusic sie do jedzenia, na sama mysl robi mi sie nie dobrze, jak to zmienic, czy ktos pomoze

Gość nie moge ci pomoc
jestem koniem

Gość niejadek
nie wiem poprostu nie mam na nic ochoty, i jak chce wymyslec nawet najlepsze smakolyki to za czym kiedys przepadalam ale po pierwszym kesie stoi mi wszystko w ustach, pije tylko herbaty i wode nawet owoce nie smakuja, ludzie poradzcie bo znikam w domu awantura ze wygladam jak trup ale ja sie nie odchudzam bo wiem ze zle wygladam na policzkach jak lyzeczka obojczyki stercza i strasza, koszmar

Gość lskdgfdfkgdfgfgfgfg
wlasnie jak to robisz? Bierzesz cos?

Gość Danutia
Żryj i nie gadaj ! nei ma ze nie smakuje jedz i koniec.

Gość niejadek
Ludzie nic nie biore, mialam troche stresu na poczatku ale juz sie wszystko unormowalo w zyciu. Zwsze jadlam jak mialam ochote i trzymalam wage 64 kg 174cm. teraz rozmiar 38 zamienilam na 32 ale i tak wszystko wisi jak na wieszaku. nie bralam zadnych srodkow na nerwy czy stres nic zupelnie, nic Plakac mi sie chce bo wszyscy jedza lody owoce a ja nie moge tego nawe skosztowac.. uwielbialam lody zawsze i wszedzie a teraz po jednym kesie wyrzucam do kosza bo nie moge przelknac tej slodyczy

Gość nuninipmpik
problem z psychika -idz do lekarza

Gość niejadek
moze depresja.. nie wychodze od jakiegos czasu z domu i problemy ze snem, ale ja wiem ze musze jesc bo wlosy bo cera ale jk skoro nie przelkne stoi w buzi, lzy plyna a ja nie moge przelknac

Gość niejadek
ale jest mi wstyd ludzie choruja na raka i na inne paskudne choroby a ja pojde i powiem panie doktorze nie moge jesc,

Gość niejadek
czy ktos mil podobnie czy to minie, Myslalam ze po paru dniach to sie zmieni ale pare dni zamienilo sie na tydzien i 3 miesiace, a waga nie klamie zreszta wystarczy na mnie spojrzec, wygladam jakby mi pol rodziny umarlo i nie potrafie sie pozbierac

Gość O szopenie pierdolenie
Bys chciala to bys przelknela, a jak nie to idz do lekarza a ne pitol ze wstyd!!! taka moja rada.

Gość nuninipmpik
mojej matka miała tak że wszystko miało metaliczny posmak i nie mogła jesc schudła 30 kg i to była depresja dopiero leki jej pomogły

Gość PAJACYKOWAA
6 KG W 3M-CE TO CHUDNIECIE W OCZACH? NIE ZARTUJ.

Gość niejadek
dokladnie taki dziwny posmak czy slodycz czy mieso wszystko taki dziwny bezsmaczny smak... ja nie zartuje placze i pisze do wass

Gość nuninipmpik
idz do lekarza i antydepresanty dostaniesz i pomoga nie płacz dasz rade bedzie ok :)

Gość niejadek
dobrze kupie to.. dzis rano wazylam sie i znowu pol kg mniej, szybko sie schowalam w ubrania ktore wrecz leca ze mnie a ja nie potrafie tego zmienic. dziekuje za pomoc

Gość niejadek
wstyd mi ze mam 34 lata i taki problem dla ktorych to jest smiechu warte

Gość nuninipmpik
nie jest smiechu warte to choroba i ja lecz dziewczyno bo szkoda zycia

Gość niejadek
ja naprawde chce jesc, ale ten zapach nawet on mnie odrzuca.. zaraz pojde do apteki i kupie to co polecilas, dziekuje

Gość nuninipmpik
a swoja droga to porzyczyla bym sobie to twoje niejedzenie tak na miesiac;)

Gość nutridrink
co prawda nie jestem w tak dramatycznej sytuacji jak ty, bo chyba, ale właśnie często odnoszę wrażenie, że wszystko to co jem jest takie jakieś sztuczne, nijakie, bezsmakowe, cokolwiek bym nie wzięła:o jakbym nie czuła smaku!!! i mało jem, ale czasami mam takie napady głodu, kiedy rzucam się na jedzenie i robię sobie małą wyżerkę- wtedy smakuje:D aha ten 1 kartonik NUTRIDRINK (200 ml) to 300 kcal, czyli odpowiednik śniadania, kolacji lub polowy obiadu

Gość lskdgfdfkgdfgfgfgfg
ejj aj tez nie chce tak jesc :(:(:( Jejku, czy ja zawsze musze miec takie straszny apetyt? :(:(:(

Gość niejadek
ja nigdy nie mialam problemu z nadwaga ale tez nie bylam chuda. w ciazy przytylam 32 kg ale z bliznaczkami wiec zrozumiale, corki mialy po 3100, 3120 ale jakos wrocilam do swojej wagi ubran i jakos zylam, ale ostatnio nic zupelnie nic nie smakuje, teraz kiedy zaczynaja byc truskawki na sama mysl o nich trzese sie ze sa niesmaczne i kwasne i brr, a przeciez nawet nie skosztowalam, i tak jest ze wszystkim, o rany co mi jest wypije tyle ile bede mogla

Gość nutridrink
a ci, którzy się śmieją to mają narąbane we łbach:o wieloryby, które 1 dnia nie wytrzymają bez zżerania batoników i parówek:D

Gość niejadek
na poczatku mysleli ze sie odchudzam ale pozniej widzieli ze przestalam byc taka fiu bzdziu czyli do smiechu, czesto widzieli mnie zaplakana i odpuscili glupie zarty ale problem nie zniknal

Gość nutridrink
no co ty pierwsze truskawki są pyszne:D a dojrzałe zawsze są słooodkie i soczyste:D myślisz w samych negatywach,to jest coś na podłożu psychicznym i najlepiej zgłoś się do jakiegoś dobrego psychologa

Gość niejadek
wiem ja uwielbialam truskawki, mlode ziemiaki z koperkiem,, a teraz na to wszysto patrze jak za kare

Gość promykkk
DZiewczyno ile osob ma odwrotny problem... ale fakt faktem to nie jest normalne idz do lekarza nabawisz sie jakiejs choroby i wtedy bedziesz miala kolejny problem powodzenia