Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość makijaż permanentny

makijaż permanentny szkolenia

Polecane posty

Gość makijaż permanentny

Witam. Jakie salony/firmy szkoleniowe zajmujące się szkoleniami z makijażu permanentnego polecacie?

Gość ali 4321
Hej :) Ja robiłam szkolenie w salonie Boroń w Łodzi. Długo szukałam odpowiedniego salonu, przejrzałam kilkadziesiąt stron www z ofertą szkoleń i w końcu zdecydowalam się na Boroń. O moim wyborze zadecydowal fakt, że osoba prowadząca szkolenia jest z wyksztalcenia artystą plastykiem. I nie żałuję bo oprócz techniki wykonywania makijazu podzielia sie ze mna cenna wiedza z kwestii estetyki, doboru barw i kształtów... Jestem zadowolona bo od razu dostałam modelkę i na niej ćwiczyłam, chociaz na początku byłam zestresowana;) Na szczescie pani Gosia stała obok i czujnym okiem obserwowała każdy mój ruch. W sumie po 2 dniach wyszłam od niej z poczuciem, że umiem robić makijaż a nawet gdybym miała problemy to wiem, że mogę na nią liczyć. No i mają fajne znizki na sprzęt i akcesoria. Pozdrawiam

Gość happiestka
Bardzo profesjonalne szkolenia z makijażu permanentnego prowadzi Beauty, Massage&SPA z Piaseczna pod Warszawą. Jakie są zalety ich szkoleń? - są jednoosobowe co pozwala skupić uwagę szkoleniowca tylko na jednym konkretnym kursancie (daje to wymierne wyniki w przyswajaniu wiedzy i mechanizmów przekazywany na kursie) - szkolenia nie są „sztuczne a odbywają się na żywych modelkach, mniej więcej 3-4 wykonywane zabiegi każdego dnia - szkolenie prowadzi mistrzyni w swoim fachu, p. Agnieszka bardzo otwarta i niezwykle rzeczowa osoba, która chętnie dzieli siię wiedzą z kursantami - po szkolenie otrzymuje się zaświadczenia na drukach MEN uznawane w kraju i UE Wszystkiego nie jestem w stanie napisać wiec można zajrzeć na stronę naturalnypermanentny.pl

Gość roxi.r
Rowniez robilam szkolenie ale z przedluzania rzes u P. Gosi Boron. Jestem jak najbardziej zadobowola! :) i polecam kazdemu kto chce sie obuczyc dobrej techniki. P Gosia jest przesympatyczna osoba! opanowana, bardzo precyzyjna. W przyszlosci bede chciala zrobic jeszcze szkolenie z makijazu permanentnego, bo wiem ze tu ukoncze praktyczny kurs pod okiem dobrego fachowca

Witam Ja zapisalam sie na kurs makijazu permanentnego w terminie 10-13 grudzień . Indywidualny kurs kosztuje 3500tys, natomiast kurs dla 2osob kosztuje 2500 (zakwaterowanie wliczone w cene). Szukam dziewczyny która chciałaby odbyc kurs ze mna w celu zaoszczedzenia troche pieniedzy, jesli ktoras jest zainteresowana prosze o kontakt na email akrylowe@vp.pl Ps Wybralam firme naturalny permanentny

Byłam na szkoleniu w Łodzi u malgosi Boroń i przyznać, ze jestem bardzo zadowolona. Kupiłam u niej sprzęt Maneo i jestem naprawdę zadowolona, sprzęt super a ja w ogóle nie boje się wykonywać makijaże Małgosia naprawdę potrafi przekazać swoją wiedzę i doświadczenia. Szczerze polecam. Kasia

Gość gość
A na czym to się ćwiczy na świniach ?