Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sfino

czy moge być w ciązy??

Polecane posty

Gość sfino

Witam. Na początku prosze nie oceniać mnie od glupich nastolatek itd bo ja mimo 18 lat nawet chce miec dzidziusia.. mam pytanie. Mam okres jeszcze nieregularny spoznia mi sie itd wiec nawed jak mi sie spozni to nie bedzie oznaka ciazy, miesiac mu odstawilam tabletki antykoncepcyjne ktore bralam jakies 3 miesiace ostatni okres miałam 27 kwietnia i to tez 4-5 dni spoznienia.. kochalam sie z moim mezczyzna 17 dnia i 18,19,20 dnia od dnia otrzymania miesiaczki... teraz po tygodniu mam gesta mleczna wydzieline z pochwy i przyciemniały mi sutki boli mnie rowniez jajnik lewy ale to tylko przez 2 dni i przestal....Czy mogę być przy nadzieji??

Gość Ten ból to pewnie
z odstawienia tabletek. Zawsze jak jajniki na nowo zaczynają pracę to trochę boli. Były trochę zatrzymane. Gęsta biała wydzielina oznacza dni niepłodne, ból piersi może pojawić się przed miesiączką. A ten ból jajnika dziwny trochę. Może przez tabletki później wypuściłaś jajeczko i stąd ten ból. Zależy też jakie długie masz cykle. Ale jak ból jest tydzień po stosunku to spokojnie, bo zapłodnienie jest już praktycznie niemożliwe, bo plemnik tyle nie przeżyje. Możesz sobie kupić test owulacyjny to jak cię zaboli w następnym miesiącu to sprawdzisz czy to owulacja.

Gość Ten ból to pewnie
Na następny raz kochaj się bez gumki tylko od dwóch dni po owulacji do czasu okresu, bo inaczej jest niebezpiecznie. Tylko musisz umieć rozpoznać kiedy ta owulacja jest.

Gość Ten ból to pewnie
Ale ten ból jajnika był przed tą białą wydzieliną czy po?

Gość Ten ból to pewnie
Jest też możliwość, że zaraziłaś się czymś od tego faceta, np. grzybicą i wtedy musiałabyś to wyleczyć. Czy to ciąża to dopiero się okaże.

Gość sfino
i przed 3 dni i po

Gość hjuuijiidhfujsdef
Bardzo możliwe, że jest to zapalenie pochwy i trzeba będzie je leczyć tabletkami i globulkami. Moja koleżanka kiedyś tak miała i musiała iść do ginekologa. A on jej właśnie przypisał jakieś tabletki i globulki.