Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sfino

czy moge być w ciązy??

Polecane posty

Gość sfino

Witam. Na początku prosze nie oceniać mnie od glupich nastolatek itd bo ja mimo 18 lat nawet chce miec dzidziusia.. mam pytanie. Mam okres jeszcze nieregularny spoznia mi sie itd wiec nawed jak mi sie spozni to nie bedzie oznaka ciazy, miesiąc mu odstawiłam tabletki antykoncepcyjne które brałam jakieś 3 miesiące ostatni okres miałam 27 kwietnia i to tez 4-5 dni spóźnienia.. kochałam się z moim mężczyzna 17 dnia i 18,19,20 dnia od dnia otrzymania miesiączki... teraz po tygodniu mam gęsta mleczna wydzielina z pochwy i przyciemniały mi sutki boli mnie również jajnik lewy ale to tylko przez 2 dni i przestał....Czy mogę być przy nadzieji??

Gość tak to prawda....
przy nadzieji.......:O przy ksiązkach oslico raczej powinnas byc:O

Gość sfino
tak to prawda.... przy nadzieji....... przy ksiązkach oslico raczej powinnas byc Chciałam tylko odpowiedzi...A nie oceniania i nazywania mnie oslica przy ksiazkach tez siedze dla swiadomosci wiec prosze bez obrazania nie pisałam w temacie: "prosze mnie obrazac'' I rownież dziekuje za odpowiedz

Gość uhauha
Prezydencki błąd :D "nadziei" - jeśli już ;) "otrzymania miesiączki"? - :)

Gość alutkamamu sia
18 lat to chyba troszke za wcześnie na dziecko?

Gość uhauha
Prosta rada: zrób test ciążowy. Nikt nie jest w stanie na forum zgadnąć czy to ciąża. A opisane przez Ciebie objawy mogą świadczyć zarówno o ciąży jak i o zaburzeniach hormonalnych. Pędź po test ciążowy.

Gość alutkamamu sia
W TYM WIEKU MYŚLI SIĘ ŻE DZIECKO TO ZABAWKA-LALKA,WIESZ JAKIE TO OBOWIĄZKI?CHYBA NIE ZDAJESZ SOBIE Z TEGO SPRAWY?MYŚLISZ ZE NAKARMISZ,POŁOŻYSZ I BEDZIE SPAŁO...NIESTETY TAK NIE JEST,POZA TYM W TYM WIEKU SPOTYKA SIE Z CHLOPAKAMI,IMPREZY,ZABAWA I NAUKA PRZEDE WSZYSTKIM,MATURA PRZED TOBA A NIE DZIECKO!

Gość o jacie nie mogeeeeeeee
masz 18 lat i myślisz o dziecku???? ja w tym wieku pilnie sie uczyłam a za dwa lata masz mature!!!!! w ogóle w głowie sie nie mieści co te dziewczyny mają teraz w głowie!!!!

Gość sfino
alutkamamu sia- wiem ze dziecko to nie zabawka bo moja mama urodziła 2 lata temu dzidzie mala i ja rowniez bylam przy tym i sie tym malenstwem opiekowałam i wiem jakie sa plusy i minusy...Imprezy mnie nie interesuja , jednego faceta mam i to na cale zycie i innego nie chce..

Gość alutkamamu sia
a ile jestes z tym facetem i jezeli moge zapytac w jakim on jest wieku?

Gość alutkamamu sia
no i co z maturą?

Gość sfino
ma 22 lata ale jest jak na swoj wiek bardzo dojrzaly i odpowiedzialny... te spadaj na beton, wstretna babo!!! to do kogo??

Gość alutkamamu sia
do mnie,nie przejmuj sie :) Niech sama spada ale z drzewa na ryj :) 22 lata to troche starszy od ciebie,ja nie wnikam w nic,to Twoja sprawa czego chcesz od życia, najważniejsze żebys byla szczesliwa-a skoro to ten jedyny i sie kochacie macie prawo do wszystkiego.Jeżeli przemyslalas za i przeciw rob jak uważasz. Co do ciązy to ja tez radze ci najlepiej zrobic test,bedzie wszystko jasne.

Gość fgdvgfdg
tak oczywiscie ładne znasz słownictwo :) gratulacje!!! :)