Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jest taka sprawa...

Zawracac sobie dalej nim głowe?

Polecane posty

Gość jest taka sprawa...

Bez zbędnego gadania przejde do rzeczy :) 10 lat temu przeprowadziłam się do centrum miasta gdzie mieszka tuż obok pewien chłopak. Ja nigdy nie bylam taka zeby z paczką chodzic, troche niesmiala, spokojna zaś on zawsze wierne grono kumpli itp. Wiem o nim tylko tyle że zrezygnowal ze szkoly i poszedł do pracy w wieku 16 lat( ma ciezka sytuacje w domu) Wydaje sie byc chlopakiem,ktory podchodzi powaznie do zycia, do tego przystojny.. Zawsze mi się podobał ale nie miałam śmiałości zagadać ani nic z tych rzeczy. Tylko ze najpierw on mnie zauwazyl, ciagle mi sie przygladał, gonil mnie wzrokiem gdy szłam. Moja mama kiedyś w domu mi mówiła ze ciagle mi sie przyglada czego na poczatku nie zauwazylam( bylam wtedy dzieckiem). Zawsze mnie scinal z gory na dol, nie wazne czy byl sam czy z kumplami, jak szlam to zawsze milczeli jak na zawolanie Tak jest do tej pory. Pamietam ze kiedys gwizdali jego kumple, co mi sie oczywiscie nie spodobało ale chyba im obojetna nie jestem z tego co widze,a raczej jemu.. tylko ze sie nie odzywa do mnie ani nic.. kiedyś napisał ktoś na GG z tekstem " buja sie w Tobie moj kumpel, mieszkamy niedaleko siebie" i nic wiecej, moze tak sobie dopasowuje a moze to ktos od niego.. Wiem ze nie ma facebooka, nk itp. kiedyś zaprosiłam jego kumpla do znajomych, 3 razy odrzucil.... Mam 18 lat a zachowuje sie jak dziecko... Pomozcie mi jakos to rozjasnic proszę..

Gość jest taka sprawa...
up

Gość wrrrrrrrrr
Według mnie gdybys naprawde mu sie podobala to juz dawno by podszedł. Moze byc tez tak ze dla tego faceta jestes ciekawa tzn jak piszesz nie trzymasz sie z paczka, ale nie sadze ze koles gdybys mu sie podobala pozwolil kumplom na Ciebie gwizdac bo gwizdze to sie wiesz na kogo....a nie na osobe o której sie mysli

Gość jest taka sprawa...
moze i tak... ale jaki on moze miec wplyw na kumpli? beda chcieli to beda gwizdac i tak na prawde nie beda sie nikogo sluchac.. no ale z drugiej strony to dlaczego by mieli? nie wygladam ani nie zachowuje sie jak......

Gość jest taka sprawa...
up

Gość jest taka sprawa...
??halo:(