Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Stev

jaki portal randkowy najlepszy dla prawiczków

Polecane posty

przejżycie na oczy jak będziecie starsze i wasi meni będą was zdradzać z młodymi kurewkami

Gość jaką ciotą
a co do mojego życia seksualnego, to jak najbardziej jestem usatysfakcjonowana, offermo :D mój facet miał przede mną 9 kobiet i dokładnie wie, jak, gdzie i kiedy dotykać i nie zawsze podchodzi do mnie jak do delikatnej istotki, bo zna kobiecy sekret: traktuj kobietę jak księżniczkę w życiu, jak dziwkę w łóżku. ile w ogóle masz lat offermo?

Tekst o wyruchaniu w dziurki w nosie był nawet śmieszny;-)

Gość Evilucifer
a ty przejrzysz na oczy jak w wieku czterdziestu lat będziesz miał zerowe doświadczenie z kobietami. offerma może ci coś na ten temat powiedziec , nie?;)

Gość Evilucifer
...aaa - był śmieszny, bo to napisał gośc którego popierasz,jakbym to napisał ja albo koleżanka to byłby to przykład tekstu dziwkarza/dziwki z rynsztoka

o to niedługo powinien cię kopnąć w dupe i mieć 11

Nie popieram offermy. Po prostu tekst był śmieszny. I bywając tu wiem, że forumowe prawiki nie wyleczą się ze swojego prawikowego sposobu życia i myślenia tak długo jak długo będą się kisić we własnym gronie. Czytając ich mam wrażenie, że lubią to swoje życie i dlatego nic nie zmieniają

Gość jaką ciotą
nie kopnie, spokojna twoja prawiczkowa dyńka :D a nawet, jak kopnie, ostatecznie to nie koniec świata, kolejne życiowe doświadczenie na koncie. bo wiesz, WŁAŚNIE TAK SIĘ ZBIERA DOŚWIADCZENIE, w ten sposób uczysz się ludzi i związków, a przede wszystkim siebie. no ale wy tylko potraficie się użalać i pluć jadem, no a jak w tej swojej prawiczej doopie wyczujecie zagrożenie dla prawiczych wartości, jedziecie po chamie :D offerma, jak masz 40 lat, to mówię ci ze 1000% pewnością- NIGDY NIE BĘDZIESZ MIAŁ KOBIETY.

1 . ten topik załozony jest bez sensu bo odrazu widac ze autor czuje sie gorszy od doswiadczonych facetów 2. jest tak ze jedni sie podobają a inni nie więc jedni zaliczają laski a inni nie mają na to szans bo nie pociągają ich fizycznie 3. mogą byc jeszcze ine czynniki wpływające na ten stan ale to sprawa indywidualna 4. jak ktos ma 25 lat i jeszcze nie miał laski to najlepiej jak juz zawsze bedzie sam bo na dziewice nie ma co liczyc a z doswiadczoną bedzie mu zle

Gość Evilucifer
zajebiści jesteście chłopaki:D ach ta złośc, że ktoś ma normalne życie :D ale nic niestety na to nie możecie poradzic, pożalcie się jeszcze trochę i wróccie do marzeń o miłości, którą też znacie tylko z filmów:P

Gość Evilucifer
**cream** - ogólnie się z toba zgadzam, poza tym punktem odnośnie fizyczności

Gość jaką ciotą
a potrafi, ma firmę import-eksport :D

życie polegające tylko na ruchaniu nie jest normalne

Stev daruj sobie te całe serwisy randkowe. Stracisz tylko czas i się wkurzysz. Tam pierwsze na co patrzą to wygląd-zdjęcie. Laski tam szukają super bajerantów z świetnym wyglądem. Domyślam się że tego nie masz. Jak chcesz to randki o2.pl są ok kiedyś tam byłem.

ja tam juz nikogo nie szukam bo to bez sensu ale jak wy chcecie to powodzenia wam zycze :)

Gość jaką ciotą
rozgoryczone prawiczki, najśmieszniejsze jest to, że gdybyście tylko mogli, mieli fizyczne i psychiczne warunki (powiedzmy, że pojawiłaby się dobra wróżka i dała wam super ciało+ tonę pewności siebie), roochalibyście wszystko, co najładniejsze :D innymi słowy: jesteście po przeciwnej stronie nie z własnego wyboru ("jestem przystojny, sexy, ale czekam na tę jedyną, bo z nią chce przeżyć pierwszy raz"), ale z konieczności. wystarczyłoby małe zaqwirowanie czasoprzestrzenne i nagle wasze nużące poglądy... wyparowałyby :D:D:D

Stev problem w tym że jest sporo kobiet (oczywiście tu na forum też występują) które nie mają zainteresowań. Chyba żę za zainteresowania weźmiemy pod uwagę plotkowanie i manię na punkcie swojego wyglądu. To co ma facet z taką robić? pogadać nie można tylko bzykanie pozostaje.

Gość Evilucifer
jaką ciotą - i tyle w temacie :D

Gość Evilucifer
Stev- życie nie polega tylko na ruchaniu, ale czekaj , czekaj...czy ty tego tak nie widzisz? dlaczego nie zapytałeś jaki jest najlepszy portal dla pracowników biurowych/inżynierów/kolekcjonerów znaczków/ miłośników piwa Harnaś tylko za kryterium wybrałeś sprawę dotyczącą seksu?

poprostu nie kazdy ma wygląd przystojniaka a to podnosi pewnosc siebie , ja gram tym co mam ale ze nie wyszło to trudno

Gość Evilucifer
kapselko - a z taką co ma zainteresowania potrafiłbys rozmawiac? tzn nie liczymy sytuacji jak wysłuchujesz jej narzekań na swojego faceta?

Gość jaką ciotą
offerma, celowo przejaskrawiasz pewne rzeczy :O chodzi o to, cioto, że gdybyś miał wygląd i charakter, mógłbyś mieć 14323 zainteresowań, ale w dowolnie przez ciebie wybranym momencie mógłbyś również zaliczyć śliczną laseczkę/ twoją kobietę/narzeczoną/ żonę. a tak możesz tylko pomarzyć :D

ja też nie mam specjalnych zainteresowań, pasowała by mi taka

Gość Evilucifer
offerma - jesli obie nie chodzi o ruchanie, o czemu jesteś na tematach o seksie, czemu pół kafe wie,że jesteś starym prawikiem? cream - chłopie , jakby wygląd miał tak wielkie znaczenie jakie się mu tu nadaje to 99% ludzkości byłoby takim stevem

Gość jaką ciotą
NO I MIEĆ te swoje zainteresowania. w końcu masz na nie znacznie więcej czasu, niż normalni mężczyźni :P

Gość Evilucifer
offerma- jak gdzie wybrał, spójrz na temat idioto

jakoś często słuchałem jak narzekały na swoich facetów lub wychwalały facetów. Częste też było że ja mówiłem a laska cisza tylko się głupio uśmiechała i przytakiwała. Pamiętam też inną co gadała o astmie co ją ma. Cudne tematy...

Gość Evilucifer
kapselko - opowiadają ci o swoich chłopach to już chyba wiesz, że coś jest nie tak?

Gość jaką ciotą
offerma, teoretycznie mógłbyś. ale TYLKO teoretycznie, bo w praktyce za bardzo boisz się kobiet, żeby pokusić się o wizytę u takiej ślicznotki :D boisz się nawet dziwki, Która jest tylko po to, żeby sprawić ci przyjemność i zniknąć. pomyśl, jak to o tobie świadczy :D