Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Stev

jaki portal randkowy najlepszy dla prawiczków

Polecane posty

i jesteś prostaczką nic poza gołą dupą niereprezentującą

Gość Evilucifer
argen - mam nadzieję ,że z tą literaturą to żart;)

Gość jaką ciotą
weszłam ot tak, poczytać sobie, a tu na pierwszym miejscu topik o prawikach, gdzieś dalej 3 tematy... to jest po prostu żałosne i śmieszne zarazem :D sami się prosicie o uszczypliwe uwagi :classic_cool:

Stev masz odpowiedź co z nią może robić facet. Pogadać nie ma o czym tylko sex zostaje.

powinnaś być nam wdzięczna że tak inteligentni gentelmeni jak my poświęcają Ci uwage

Gość jaką ciotą
a skąd możecie wiedzieć, że nie ma ze mną o czym pogadać? :D znacie mnie albo jego? goowno o mnie wiecie :classic_cool: za to ja o was wiem wystarczająco wiele- skoro do 40 nie udało się wam stworzyć choćby pozorów związku, macie nayebane pod kopułą :p OT I CAŁY SEKRET.

Gość Evilucifer
a wiecie co jest w tych tematach najlepsze? jak zamężna, trzydziestoletnie babki piszą podobne teksty jak "jaką ciotą" to na nie najeżdzacie, a jak się zjawi nastoletnia siksa która w związku nigdy nie była i która pisze to co chcecie przeczytac, to kurde każdy z ofertami matrymonialnymi wyskakuje. jakby mi się chciało robic projekty to bym wasze gg po 2 stronach - góra -miał

Gość jaką ciotą
zresztą jeśli już, to dla was nie "tylko sex", ale AŻ SEX :D bo póki co, macie go jedynie z własną (spracowaną nielicho) ręką :D:D

wiemy że jesteś tępa, sama tak się nam przedstawiłaś jako swoje zainteresowania wymieniałaś seks i orgazmy

Gość jaką ciotą
evil, oni biorą to, co jest w zasięgu ich możliwości :D przecież laska z doświadczeniem (nawet młodziutka) szybko przekonałaby się, co z nich za "mężczyźni" i uciekła z krzykiem :D ewentualnie oni by się tak bardzo przerazili jej doświadczenia, że sami by uciekli, żeby się bardziej nie ośmieszyć :P

Gość Evilucifer
argen nie osłabiaj mnie:D faceci może i biorą młodsze, prawiki biegają po ścianach na samą myśl, że może to TA! a potem i tak się okazuje,że ich relacja z małolata kończy się na pocieszaniu jej po tym jak ją wykożystał "prostacki,małomiasteczkowy casanova"

ej zapominacie się nie wszystkie prawiki mają 40 na karku. To jest krzywdzące .

Gość jaką ciotą
stev cioto, moje zainteresowania to jazda konna, siatkówka, rysowanie i taniec, a sex uwielbiam swoją drogą :D argen, nie kłam :D wy ciągle myślicie o seksie, ale nie możecie tych myśli zrealizować, więc wam wsiadają na bańkę :P offerma- blablabalba a ty jesteś 40-letnim prawikiem, jak dotyczytałam, na RENCIE i MIESZKASZ Z MATKĄ(??) nie przyjmuję uwag od takich ciotexów

Gość Evilucifer
kapselko - z twoim podejściem i tak będziesz 40 prawikiem

Gość Evilucifer
serio , nie dośc że prawik to jeszcze na rencie i u mamy :D to już wiemy czemu kobiety to materialistyczne

Gość Evilucifer
grammar nazi - we salute you!!! to nie są fantazje misiu, poczytaj co tu twoi koledzy piszą

Gość jaką ciotą
i czy ty offerma możesz pojąć, w tej swojej ograniczonej mentalności prawiczej, że ja lubię sex i on lubi sex i nie uprawiam go z nim tylko dlatego, że on lubi, ale głównie dlatego, że LUBIĘ JA? czy w twojej główce kobieta nie ma popędu i zmusza się do uprawiania seksu po to, żeby zadowolić mężczyznę? :D no cóż, widać elementy edukacji maminej :D:D

z czego wy robicie problemy jedni są doswiadczeni inni nie jedni zawsze bedą kogos mieli inni nie takie zycie

Gość jaką ciotą
lepiej wyjaśnij, dlaczego w wieku niedługo poprodukcyjnym wciąż mieszkasz z matką i nie masz pracy, tylko wyzyskujesz system emerytalno-rentowy? :D

Gość Evilucifer
jaką ciotą - bo ty się po prostu nie szanujesz. porządne kobiety nie uprawiają seksu bo lubią, tylko bo chcą dziecka. ewentualnie bo on jej coś zasponsorował...tylko jak ona idzie z nim do wyrka po fajnym wypadzie to też jest materialistyczną ... bądź mądry i pisz wiersze

zapomniałaś uzupełnić: twoje zainteresowania to taniec na ruże, jazda okrakiem na koniu swojego gacha etc.

Gość Evilucifer
iowi - za to kochamy kafe:D

Gość jaką ciotą
evil, no jestem, co począć. swędzi mnie cipsko i popełniam całą masę grzechów. przecież seks służy jedynie prokreacji, poza nią jest czynnością brudną i ohydną :( z offermą nie gadam dopóki nie wyjaśni mieszkania z matką i renty :D:D

Gość jaką ciotą
STEV, ZNOWU MYLISZ mnie ze swoją matką :D spytaj, ile wyciąga za ten taniec na "ruże", moja kumpela jest zainteresowana :D

Gość Evilucifer
cream - w sumie masz rację, tylko czemu ci niedoświadczeni robią z siebie wszechwiedzących mędrków?

evi bierz tą szmate i spierdalajcie z tąd

Gość jaką ciotą
plotek :D niech będą plotki :D STEV, a ty znów o mamie... powiedz coś odkrywczego i nie wyganiaj nas z publicznego BABSKIEGO forum :D

Gość Evilucifer
jaką ciotą - a propo tańca na rurze - kiedyś z moją eks byliśmy w knajpie na konkursie takiegoż. wiesz trochę alko luźna atmosfera i stanęła do zawodów ( nawet wygrała butelke wiskacza ). czy fakt że taniec się odbył bez striptizu uprawnia sąd do zamienienia jej kary za kurewstwo z kamieniowania na ścięcie?

ja z siebie takiego nie robie poprostu wiem jak jest i tyle są lludzie lepsi i gorsi ja jestem ten gorszy i tyle