Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Stev

jaki portal randkowy najlepszy dla prawiczków

Polecane posty

Gość Evilucifer
"bujaj się frędzlu." rzekł 36letni prawiczek, niepracujący, mieszkający z mamą:D

Gość Evilucifer
zabójca - a próbuj szczęścia

Gość zabójca Evilucifer"a
Nie wiesz jak bardzo na to liczę

Gość Evilucifer
"a się gimgówno podnieciło no." rzekł 36letni prawiczek, niepracujący, mieszkający z mamą:D

Gość zapachnialo tu FHG
te jego grozby noze siekery

Gość Evilucifer
FHG też jest dobry :D dobra spadam , prawiki możecie się wyżywac do woli. offerma - życz mamie dużo zdrowia, jak jej zabraknie to jak ty sobie poradzisz niebożę?

Gość pięciu pancernych
ludzie co się dzieje z tymi mailami?? co to za wróżby ???

Gość mogles nie zadawac sie
z ta spamerka od tarota :D :classic_cool:

Gość enter 22
czemu już tu nie dyskutujecie?

Gość jaką ciotą
🖐️ prawiczki! na wstępie dementuję pogłoski o byciu mężczyzną :D chociaż libido mam męskie, to fakt :P

Hej Stev. Nie łam się, a przede wszystkim nie rozpowiadaj wszystkim, że jesteś prawiczkiem. Ja mam 27lat, też jestem prawiczek, ale nikt znajomy o tym nie wie ;) Poznaję różne dziewczyny na portalach internetowych, czy w realu, rozmawiam, czasem się umawiam na randki, ale jeszcze żadnej nie posunąłem. Dodam też, że żadna z nich o tym nie wie, bo przeważnie zachowuję się swobodnie, nie unikam kontaktu. Jak trzeba to rączka na udo i cmok w policzek, darmowe przytulanie, taniec kontaktowy .. pełen luz, żadna nie uzna mnie za prawiczka. Facetom opowiadam anegdoty, często mówię o podbojach których nigdy nie było, ściemniam na maxa, a oni to kupują i jeszcze wykrzywiają ryje z zazdrości. Prawda jest taka, że umiem się pohamować i nie chcę się pchać w byle jaką szparę, aby odfajkować, że zaliczona. Poznam odpowiednią dziewczynę to zaciągnę ją do wyrka i zrobię co trzeba. Dziś, żeby być dobrym kochankiem wystarczy umiejętnie używać języka, co zresztą pokazują różne filmy instruktażowe. Jakby coś nie tego to ostatecznie zwalę winę na nią ;))) Pozdro i więcej luzu

Gość Kuba_17
Witam, mam 17lat jestem prawiczkiem i jak myslicie w jaki sposob je najlepiej stracic bo tego chce.

Gość sromotnik
Ostatnio spotkałam fajny portal quickdate. Jest darmowy, ale bardzo młody i niestety mało ludzi... Pomysł ciekawy bardzo, bo można poprzez quizy znaleźć osobę pasującą do Ciebie i nie tylko z facetem można pogadać. Tylko ten jeden minus...