Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maldzka

czy to zbieg okolicznosci??? prosze o pomoc mamy!!

Polecane posty

mam 5 miesieczna córeczke jest chora na nawracajace zakazenia ukladu moczowego, miala juz 3 epizody a to z powodu refluxu odplywu moczowo-pecherzowego! wiec jest narazona na ciagle infekcje!! i powiedzcie mi czy to jest zbieg okolicznosci ze zawsze jak wraca od tesciowej to zaczyna chorowac?? byla u niej 3 razy w zyciu na noc i za kazdym razem nastepnego dnia chorowala!! byla u niej po raz kolejny i wlasnie maz pojechal oddac mocz na posiew bo znowu widze u niej objawy!!! czy ja wpadam w paranoje, czy to zbieg okolicznosci ??bo wydaje mi sie ze ona ja zle przebiera!

up!!!! prosze wypowiedzcie sie kobietki bo ja juz swiruje!!

Gość gjhghghgguytghnvbjhgujbmjnm,66
to nie zostawiaj u teściowej skoro masz podejrzenia że to u niej mała łapie te infekcje

Gość a co nas to obchodzi
chuj ci w dupe i twojej corci :o

Gość precle z maslem
a czy powiedzialas tesciowej jak ma sie zajmowac mala?bo domyslalam sie ze z powodu takiej przypadlosci potrzebuje specjalnej opieki.porozmawiaj z tesciowa.powiedz jej to co nam tu napisalas.powiedz jej ze zdarzylo sie to trzy razy i za kazdym razem kiedy wracala od niej ,i ze chcesz zeby mala u niej nocowala ale w zwiazku z tym musi robic wszystko zeby malej nie narazac.byc moze tesciowa twoja jest nieswiadoma ze cos robi zle.musicie porozmawiac