Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bhthrj

Wstydze sie pytac ale jak to jest z wyzywieniem an incluzive

Polecane posty

Gość bhthrj

chodzi mi oto jak jest rozwiazany problem gdy biore elne wyzywienie a chodze na całodniowe wycieczki lokalne i nie ma mnie np w porze obiadowej?Albo jak mam wykupione obiady i kolacje a np nie ma mnie na obiedzie bo jestem na wycieczcie..To mi przepada?

Gość buhhhahahahaaaaaa
an incluzive? co to jest???????????? :D :D :D

Gość mozna poprosic
mozna zapytac czy daja prowiant na wycieczki; my tak mielimy z AllInc - jak jechalismy na wycieczke to dostawalismy prowiant (jakies kanapki, owoce, wode, sok, itp).

Gość no raczej przepada
all inclusive sie pisze

Gość tjaaa
nie, przechodzi kutwa na nasępny dzien i sie kumuluje, jak minuty w erze. Jak ty sie dziewczynk wstydzisz zapytac w firmie, t skąd my mamy wiedziec?

Bywają różne rozwiązania. Ja ostatnio na wakacjach miałam wyżywienie w postaci śniadań i obiadokolacji. Jeśli była potrzeba to otwierano dla nas restaurację hotelową wcześniej, np. o godz. 7, a wieczorem zamykano później czekając aż wrócimy (Chorwacja). Spotkałam się też z rozwiązaniem pt. suchy prowiant (Grecja).

Gość lama lamaja
tjaaa :D mistrzowie się kłaniają;) alkohole tylko lokalne za darmo a reszta kiedy chcesz idziesz i wpierdalasz ile chcesz możesz rzygać i dalej jeść albo jak widziałam w tamtym roku pani z Warszawy do pokoju wynosiła i do Polski chyba wiozła :D Z Teneryfy wszyscy lali a kobieta zapasy normalnie robiła:D