Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wytłumaczcie mi jak 25 letnia

wytlumaczcie mi jak 25 letnią kobiete stac na to wszystko

Polecane posty

zarabia tyle co ja 1400zł...niedawno wróciłaz Grecji teraz wyjechała na lanzarote do 4 gwiazdkowego hotelu..Faceta nie ma wiec sponsoring odpada.Oczywiscie dwa razy w tygodniu basen i jazda konna...Jedzenie najlepsze czekolady,cala szafa ciuchód skad ona kurde ma?

Gość rodzice rodzice
??

gdyb miala dzianych rodziców to nie pracowała by w call center meczac sie tak jak ja

Gość ONA2***
oszczędna

Gość rodzice rodzice
dlaczego nie?

Gość asbwhgvwqhs
Po pracy dorabia jako dziwka :-)

Gość defcyhgjkl;pl,/
a ty kurva marna prowokatorko skoncz z zakladaniem tych kretynskich tematow codziennie

Gość saszszka
a chooj ci do tego

iu

Gość ciagnie z lokat z odsetki
kasa z komunii, spadkow itd :D:D

nie tylko sie zastanawiam skad ma

Gość bziuuuuuuuuuuumm
nie powinno Cie to interesować.

Gość zapytajnik66612
prostytutka rozejrzyj się w internecie po ogłoszeniach pełno ich ja tak znalazłem przypadkiem moją sąsiadkę

racej nie bo do pracy ubiera sie z niesamowitym wyczuciem taktu nie dziwke nie wyglada

Gość zapytajnik66612
"racej nie bo do pracy ubiera sie z niesamowitym wyczuciem taktu nie dziwke nie wyglada" idioto nieważne jak ubiera się do pracy, teraz normalne inteligentne dziewczyny to robią a na co dzień udają normalne

jakby to robila to by nie rpacowala dodatkowo tak ciezkow call cenetr:O:O:Obo niby po co

Ja tam nie wiem, jak jest, ale odpowiedź na pyt.: po co pracuje w call center jeśli zarabia inaczej jest prosta - żeby dla rodziców, cioć, babć itp. mieć przykrywkę i wytłumaczenie z czego się utrzymuje.

ja ci powiem lepszą rzecz matka ma 2 dzieci nie ma pracy dostaje 200 zł alimentów i jakaś tam zapomogę jak samotna matka ok 500zł wynajmuje mieszkanie jej dzieci chodzą do szkoły na jedzenie też jej potrzeba rachunki i wg opłacić pasuje jedyny jej zarobek to przez miesiąc co roku jedzie zagranice zarobić ale kokosów nie przywozi ok 2000 a mimo to stać ja żeby co roku jechać na miesięczne wakacje ostatnio była Chorwacja a teraz jedzie do Hiszpanii i powiedzcie mi jakim cudem

Gość elemelepl
Maleńka92 po prostu cichodajka za kasę.

Gość albo kradnie
ma mafijne kontakty i zarabia bez pracy albo krasnoludki ja finansują

Gość obcykana w temacie
-nie mam stalej pracy, a mam na koncie okolo 20 tysiecy -jeszcze sie ucze -wydaje przecietnie okolo 700 zl miesiecznie na ciuchy, ale potrafie duzo wiecej -na kosmetyki malo, bo zuzywam wszystko do konca i nie kupuje nic nowego zanim nie skoncze starego, zalozmy ok. 100zl -rozdmuchuje z 500 zl na zakupy internetowe -ok. 250 na restauracje -ze 300 na imprezy -nastepne 300 idzie mi nie wiem na co, tu kawa, tam ciastko, tu kolezanka chce pozyczyc, kino idt itp. -od stycznia tego roku bylam za granica na wczasach 4 razy (sylwester, ferie zimowe, wielkanoc, weekend majowy) a przez caly tamten rok nawet nie pamietam ile razy, okolo 10 (w to wliczaja sie np. weekendy w amsterdamie czy pradze) -nie chwale sie znajomym ze bylam np. w japonii lub w hong kongu, bo i tak by mi nie uwierzyli -moi rodzice razem zarabiaja jakies 10 tys miesiecznie, ale nie sa lekarzami ani prawnikami i nie widac po nas tego ze mamy kase, mieszkamy w kamienicy w miescie, nie mamy 4 samochodow -moj chlopak zarabia nie powiem ile (bo i tak nie uwierzycie), ale ma jak najbardziej legalna prace oczywiscie wiekszosc ludzi uwaza, ze musze byc dziwka no bo skad mam tyle ciuchow i w ogole te wszystkie inne rzeczy. strasznie to ludzi boli, ze ktos ma wiecej niz oni i od razy rozsiewa plotki. w tym najwiekszymi plotkarami sa jakies tam dalekie ciotki, ktore tez twierdza ze sie puszczam za kase

Gość skad ja to znam,
obcykana w temacie => racja , najgorsi sa zazdrosnicy, zawistne scierwa z rodziny lub plotkary ktore na nic nie stac

Gość moi starzy to lekarze
Mam wszystko ;>