Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do odchudzaczek

Czy myslicie ze herbatki odchudzajace i balsamy wyszczuplajace cos daja?

Polecane posty

Gość do odchudzaczek

Oczywiscie darujcie sobie teksty ze dieta i ze cwiczenia, bo to wiadomo. Mi chodzi o to czy dodatkowo warto w cos takiego inwestowac?

Gość bziuuuuuuuuuuumm
najwyżej wspomagają,trzeba pamiętać,że wszelkie suplementy prawie nigdy nie dostarczają do organizmu tego co jest napisane na opakowaniu 🖐️

Gość do odchudzaczek
Prawie nigdy? No bo mi wlasnie chodzi dodatkowo, wiadomo, ze nie tylko na tym odchudzanie polega.

ja sie wpomagam tylko l karnityna:) herbatki bym sobie darowala a balsam pomoze ujedrnic skore

Gość do odchudzaczek
Kupilam sobie Slim Figura age, ale bylo tylko 45+, on jest z morszczynem. L-karnityna duzo daje? Czy to takie co mozna brac a mozna nie brac a efekt ten sam?

widze efekt to biore:0 przed cwiczeniami pomaga spalic tluszcz bo jesli ktos zamierza faszerowac sie ale nie ruszac to na pewnio nie pomoze cudow nie ma a raczej jest jeden-nie ma nog a stoi:P

Gość bziuuuuuuuuuuumm
Tak,ale wszystko to co tam zawarte(l-karnityna,błonnik, poliglukozamina) są sztuczne tak więc nigdy nie będzie miało takiego skutku jak naturalne. Ja jestem zdania,że nie warto ,wyrzucisz kasę w błoto 🖐️ Oczywiście,że herbatki pomoga w jakiś tam sposób oczyścić organizm bo są moczopędne.

Gość bonn tonn
mnie sie wydaje, ze czerwona herbata pomaga, zauwazylam ze latwiej, szybciej chudne gdy ja regularnie pijam

Gość do odchudzaczek
Na opakowaniu jest napisane ze ma mate, hibiskusa, owoc kopru wloskiego i morszczyn (1,3%). Nie ma dodatkow innych, oprocz aromatu soi (?!?). Pomoze mi troszke?

Gość do odchudzaczek
Kurcze, nie mam mozliwosci trenowania intensywnie, cwiczenia moge tylko dosc lekkie wykonywac, to chyba nie ma sensu brac l=katnityny

Gość ja piję tylko czerwona herbatę
od jakichś 5 lat i powiem szczerze, że waga sama spadła o 11 kg bez diety i intensywnych ćwiczeń a jem teraz więcej niż wcześniej i nic nie tyję:D coś działa ale trzeba regularnie pić i to po kilka filiżanek dziennie!:)

Gość do odchudzaczek
Ja wole zielona :P Brzydula, mam chory kregoslup, ma cwiczenia zlecone przez lekarza ale to nie sa wysilkowe. Poki nie bede miala w lepszym stanie kregoslupa to nie moge sobie pozwolic na zbyt duzy wysilek. Zostaje wiec rehabilitacja a to jak wiadomo nie jest stricte odchudzajace. A wody sie boje, nie pojde na basen :(

tak,tak na pewno picie herbatki pomoze:O autorko jedz regularnie ale male porcje nie dpouszczaj,zeby organizm gromadzil zapasow

lekarzem nie jestem wiec ci nie doradze nawet jkak zmienisz diete i chocby troche ruchu to na pewno zauwazysz efekty:)

Gość do odchudzaczek
Brzydula, to nie jest tak, ze jestem jakims spaslakiem :O Po prostu chce zrzucic to i owo :O

przeciez ja nawet tak nie pomyslalam:( masz troche utrudnione zadanie ze wzgledu na kregoslup ale jedz systematycznie i staraj sie nie jesc wieczorami:) dasz rade:)

Gość do odchudzaczek
No właśnie z tym jedzeniem jest problem ze względu na pracę :( Muszę chyba wyrobić nawyk robienia wieczorem jedzenia, bo rano jak nie zdążę to caly dzien gloduje a potem wieczorem nadrabiam :O

ja wczesniej jadlam tylko sniadanie (o 6tej)i pozniej jak wrocilam z pracy o 20tej po prostu wpychalam co sie dalo-bo przeciez caly dzien nie jadlam potrafilam zamawiac pol metrowa pizze o 23cie:O i caly dzien glodowalam:O teraz dsie najadam,nie chodze glodna a zrzucilam 8 kg w 3 miesiace:)

Gość do odchudzaczek
Musze wyrobic sobie nawyk, jeszcze dzisiaj wieczoreem przygotuje salatke i kanapke na jutro do pracy :O

Gość do odchudzaczek
Wydaje mi sie ze chyba przez to nabralam ciala troche, wlasnie przez nocne jedzenie.

Gość arz
Tylko zielona herbata i ograniczenie jedzenia, waga spada wolno, ale spada!

na pewno przez to ja sobie do pracy robilam wlasnie salatki albo smazylam warzywa na kropelce oleju(zimne tez mi smakowaly) bralam serek wiejski,wkrajalam pomidora-naprawde mozna sie najesc jak najmnie chleba-chociaz ja 2 kromki do sniadania musze zjesc ale wybieram ciemne pieczywo

Gość do odchudzaczek
No wlanie, nie na noc :O

Gość do odchudzaczek
Dobra, to dzisiaj juz nic nie jem, sobie zrobie salatke i kanapke na jutro, rano wstane na tyle wczesnie, by zjesc sniadanie... To chyba dobry poczatek ;)

powiem Ci,ze na poczatku jest trudno bo wiadomo przyzwyczajenie to druga natura czlowieka;) ja mam problem z podgryzaniem przy kompie-teraz wcinam chipsy:o ale zaraz ide na 2 godziny pojezdzic rowerem;)