Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niesmialy_pawelek_1970_xx

Chciałbym mieć kobiete !

Polecane posty

Mam lat 41 moje zarobki netto około 2700 (stan na marzec 2011) praca - w dużej instytucji finansowej prawo jazdy - brak żona - brak dziewczyny - nigdy nie miałem, tylko raz koleżanka pierwszy erotyczny pocałunek w usta - nigdy czy ciągnie mnie do facetów - nie czy umiem naprawić pralkę - nie czy się onanizuję - niestety tak co cenię w dziewczynach - dobroć czy jestem osobą publiczną ? - w pewnym stopniu tak moje zalety - nie obgaduje innych a poza tym jak nie ma mamy w domu to sam sobie potrafię zrobić jedzenie - nie jestem kłótliwy moje wady - jestem niekonsekwentny - jestem leniwy - czasami lubię za bardzo marzyć - nie wiem jak się odbywa stosunek seksualny - zaniedbałem pewne formy opieki nad chrześniaczką - boje się chodzić do lekarzy - jestem bałaganiarski - mówię do siebie na ulicy ---------- co o mnie sądzicie jako kandydacie na męża ?

Gość mikrokosmos
na pewno masz poczucie humoru :D

Gość atomowy kamil
Mówisz że jest zabawny boś jeszcze mnie nie poznała :classic_cool:

Gość lolkatrolka
niezłe prowo :D

Gość Twoja rówieśniczka:)
Mam 41 lat -zarobki - lepiej nie przytaczać, bo obciach... -praca - w największej instytucji (dom):) -prawo jazdy - bez tego ani rusz! -mąż - brak -chłopca - miałam jednego (mój były mąż) -pierwszy erotyczny pocałunek - wieki temu -czy ciągnie mnie do facetów - tak:) -czy umiem naprawić pralkę - nie -czy się onanizuję - nie;) -co cenię w chłopcach - humor -czy jestem osobą publiczną? - w pewnym stopniu tak, szczególnie po rozwodzie:) -mamy - nie ma w domu, a jedzenie robię od 25 lat sama -nie jestem kłótliwa moje wady -jestem jak ty niekonsekwentna -zawsze za bardzo marzę -wiem jak się odbywa stosunek seksualny -zaniedbałam za dużo form opieki nad sobą samą:) -jestem obsesyjną sprzątaczką domu -mówię do roślin, do ludzi mniej z racji wieku chyba wiem, co o mnie sądzicie jako o kandydatce na żonę :):):)

Gość mikrokosmos
mysle, ze to, ze wiesz jak odbyc stosunek seksualny to jednak zaleta, nie wada :D

Czekam na dalsze oferty

Gość :(((
robi sie ciekawie:P

jestes chetna? Ile masz lat?

49:P

27 kurde kto sie podszywa

Ile zarabiacie?

Kurde taki stary koń a kobiety nigdy nie miał! co to za problem?! ja też jestem sama bo akurat teraz chce, ale jakbym pstryknęła palcem to by się zleciało pełno chętnych i fajnych facetów.

przepraszam, ale teraz doszedłem do wniosku, że mam ukryte skłonności gejowskie

Gość o kandydacie sądzę
Mam lat 41 - czyli SZCZYT SZCZYTÓW (druga młodość!!!!). Głowa siwieje, dupa szaleje! PLUS DODATNI!!! moje zarobki netto około 2700 (stan na marzec 2011) - typowy średniak, średnio rozwiniętego społeczeństwa. NIKT NIE LUBI SKRAJNOŚCI! PLUS DODATNI!!! praca - w dużej instytucji finansowej - nie ważne gdzie, ważne czy nie nazbyt stresująca. Nieświadomość tego daje: PLUS UJEMNY! - plus za "BEZROBOTNY - nie dotyczy", MINUS za braki w rozumieniu tego co jest WAŻNE, a co NIEISTOTNE. prawo jazdy - brak ANI PLUS, ANI MINUS - nie szukasz pracy w charakterze kierowcy. żona - brak ZDECYDOWANY MINUS!!!! - kto się zajmuje dziećmi? dziewczyny - nigdy nie miałem, tylko raz koleżanka - Czy kiedy posiadłeś koleżankę, nie miałeś świadomości, że nie jest dziewczyną? ... do ustalenia.... pierwszy erotyczny pocałunek w usta - nigdy - Spróbuję zgadnąć....Jesteś INSEMINATOREM? czy ciągnie mnie do facetów - nie. Czyli NORMALKA. Nie ciagnie cię do NIKOGO. A może do czegoś? WETERYNARZ??? czy umiem naprawić pralkę - nie Rzecz ABSOLUTNIE NIEZROZUMIAŁA. Jak instytucja finansowa może zatrudnić takiego NIEPROFESJONALISTĘ? czy się onanizuję - niestety tak. Dlaczego NIESTETY masz sobie odmawiać czegoś co lubisz? Jeżeli w dodatku stać cię na to? co cenię w dziewczynach - dobroć. Oj, żeby tego nie przeczytali twoi pracodawcy. Takie rozumienie pojęcia WALORY w takiej instytucji? czy jestem osobą publiczną ? - w pewnym stopniu tak. Czy w stopniu ZADOWALAJACYM? moje zalety - nie obgaduje innych To świadczy o normalności. ZALET brak - to świadczy o uczciwości. a poza tym jak nie ma mamy w domu to sam sobie potrafię zrobić jedzenie - jak nie ma to i Salomon..... ŁŻESZ!!! - nie jestem kłótliwy - Jak de facto MNIE NIE MA to NIE MOGĘ BYĆ! moje wady - jestem niekonsekwentny - jestem leniwy - czasami lubię za bardzo marzyć - zaniedbałem pewne formy opieki nad chrześniaczką - boje się chodzić do lekarzy - jestem bałaganiarski - mówię do siebie na ulicy PRZECIĘTNIAK!!!! NIEORYGINALNY nawet w wadach! - nie wiem jak się odbywa stosunek seksualny Zapytaj syna, przeczytaj jakąś książkę, zajrzyj do internetu... Tak sobie teoretyzuję.... Jeżeli przez 41 lat nie dotarłeś do tak MOCNO STRZEŻONYCH informacji to już NIGDY NIE DOTRZESZ!!!! Trzeba było od tego zacząć i na tym zakończyć!!!!!!!!1