Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość błękitnekafelki

Czy myślicie, że moja współlokatorka przesadza.

Polecane posty

Jak faktycznie wychodzisz kiedy ona puka to fakt, przesadza. Choć siedzenie rano pod samym prysznicem 20 minut to i tak długo, nie możesz się wieczorem depilować?

Gość do odchudzaczek
chusteczki * :O ale byk, przepraszam najmocniej :O

Gość błękitnekafelki
W sumie mogłabym depilować się wieczorem, ale już się tak przyzwyczaiłam, że muszę mieć idealnie gładkie nogi, dopiero co po depilacji jak wskakuję rano w kieckę ;-) Zresztą jak już wspomniałam zawsze może zapukać i ją wpuszczę, ale nie ona musi poczekać, aż ja wyjdę. To niby skąd ja mam wiedzieć, że jej się akurat chce w tym momencie.

myslę, że wszystko załatwi rozmowa. Umówcie się na to pukanie i faktycznie depiluj się wieczorem, bo w sumie to nawet 20 minut czekania rano na siku to trochę dużo.

Gość najbrzydsze sa golfy
a nie możesz twarzy umyć pod prysznicem? ja stawiam sobie żel w zasięgu ręki i myję ją razem z resztą.

Gość najbrzydsze sa golfy
swoją drogą mieszkałam kiedyś z taka koleżanką.Szlag mnie trafiał i nawet jak nie siedziała długo to mi się wydawało że jest już tam godzinę od wiecznego czekania.

Gość błękitnekafelki
W sumie to nie wiem czy coś to da, bo próbowałam z nią rozmawiać. Na początku naszej znajomości mówiłam, że kąpiel zajmuje mi dużo czasu. Właściwie to od niedawna zaczęło jej to przeszkadzać. Najpierw to, że mam za dużo kosmetyków (co nie przeszkadza jej mi ich podbierać :-P ) a teraz to, że za długo siedzę w łazience.

Gość głupia pindo
Kto normalny ma tle czasu na siedzenia w łazience? Wyrosniesz ztego pipo. Poczekaj az będziesz miała jakieś obowiązki

Gość vhgvhg
siedziec 45 minut rano w lazience to gruba przesada i brak kultury. NIe pomyslalas, ze rano kazdy chce sie wysrac w spokoju, bez presji, ze czekasz za drzwiami? to ty przesadzasz i ja na pewno bym nie mogla z kims takim mieszkac:O

Gość błękitnekafelki
Ok nie twierdzę, że to nie może przeszkadzać, też nie lubię czekać. Specjalnie wstaję rano, żeby wejść do łazienki przed nią, mówię, że może zawsze zapukać i ją wpuszczę, bo chyba nie mam się czego wstydzić, spłukując odżywkę do włosów. Ja już nie jestem w stanie bardziej się skrócić czasu zajmowania łazienki. Dodam, że rano zanim wejdę pod prysznic, zawsze najpierw jem śniadanie i ona już nie śpi więc skoro wie, że zaraz zajmę łazienkę, nie może iść od razu siku, tylko czeka , aż będzie jej się bardziej chciało??

jak mozna nie być w stanie bardziej tego skrócić?? Normalne osoby siędzą 15 minut

Gość błękitnekafelki
głupia pindo ---> skąd wniosek, że nie mam żadnych obowiązków??? :-P

Gość błękitnekafelki
zanim zacznie lecieć ciepła woda trzeba poczekać ok.5 min, depilacja około 10 min( chyba nie będę się tak śpieszyć, że aż się pochlastam), masaż z 5 min, odżywka 15 min + inne czynności i wychodzi ok. 45 min. Czasem mniej, czasem te 45min :-P