Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naoczny świadke

Czy powinnam zgłosić na policję to? czy to porwanie?

Polecane posty

Gość naoczny świadke

Koleżanka porwała dziewczynkę. taką 6-7 letnią mniej więcej. ta dziewczynka jest prześliczna!! słodka, urocza...a ta uroda...na pewno za 7-8 lat zostanie modelką albo fotomodelką, w każdym razie moja koleżanka 24 letnia porwała ją ... mówiła że matka tej dziewczynki była zła, brzydka, zgorzkniała, mówila do dziewczynki powaznie, w ogole nie żartowała...porwała dziewczynkę i jest dla niej dobra, a ta dziewczynka nawet nie tęskni za matką w końcu to wyrodna matka, zasłużyła na lepsze życie/...moja koleżanka daje jej dużo miłości, opieki, spędza z nią sporo czasu,rozpieszcza, ale też z umiarem, dba o nią, więc co jest złego w tej sytuacji?

Gość sdhbdsfg
o czym ty piszesz dałnie, w takiej sytu matka biologiczna poszla by na psy i była by afera na cala polske w TV

a teraz przestań fantazjować i bierz sie za odrabianie lekcji, bo koniec roku tuż tuż

Gość naoczny świadke
nie martw sie jesetem na studiach i nie mam pracy domowej :) matka biologiczna na pewno zgłosiła sprawę ...ale kto normalny odda jej dziecko? policjant zapyta dziecko czy hcce byc z tą kobvietą czy tą i sama wybierze a matce biologicznej bedzie łyso

Gość ghlkjh
marne prowo :O🖐️