Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość razem a jednak osobno

wlasnie wrocilam z pracy mialam koszmarny dzien

Polecane posty

pocieszcie jakoś :(

Gość spoko rozumiem cie
🌼 🌼 🌼 🌼 🌼

klient mnie ochrzanił :(

Gość onaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a gdzie pracujesz?

szkoda gadac :( dobrze ze ten dzien juz sie powoli konczy , ze juz jestem bezpieczna w domu

niestety pracuje w sklepie :( juz nie wytrzymuje psychicznie

bezpieczna? to jakaś ryzykowna robota?

pewnie w jakimś CH. Może poszukaj czegoś innego

a i owszem,uwierz że niektorzy klienci połkneliby cie żywcem gdyby tylko mogli to zrobic :(

może poszukaj czegoś spokojniejszego od pn do pt by wypoczywać w weekend

Gość motylekkolorowy
Byłam dziś w CH i powiem Ci, że ja to naprawde współczuje tym sprzedawczyniom, za nic nie chciałabym byc na ich miejscu, wole woją pracę o wiele bardziej. Klienci marudzą , wybrzydzają, sami nie wiedzą czego chcą...

tak w CH, lubie swoją prace, gdy ludzie są mili.. nie cierpie chamów , a dzis taki jeden podszedl do mnie i kazal rozbezpieczyc klip.. bo on nie moze zmierzyc buta, owszem byl przypiety w niezbyt wygodnym miejscu , wiec odpielam go i przyczepilam w innym, tak zeby mozna bylo swobodnie buta ubrac, to wyjechal z mordą na mnie, zebym mu to dziadostwo wziela, ja grzecznie odpowiedzialam ze nie moge, ze msuze go w jakims miejscu przyczepic, a on czemu traktujemy wszystkich jak zlodzieji. Powiedzialam mu grzecznie ze my jestesmy odpowiedzialni za powierzone mienie i musimy towar zabezpieczac, a on z mordą ze nie bedzie chodzil za kazdym razem z butami. Ze nie bedzie u nas kupował butow i ze nie szanujemy klientow :( I na mnie z pyskiem , a co ja mu takiego zrobilam ??? :(

Gość sdhbdsfg
do huja pana zeby pracowac w niedziele to szczyt wszystkiego. w niedziele powinno byc wszystko zamkniete, z wyyjatkiem ilus tam % stacji benzynowych w miescie.

Gość sdhbdsfg
i zajedzie taki wiesniak co zarabi 3 tysie i mysli ze jest jebanym bogiem zaprzeproszeniem . rece opadaja, ja zarabiam tyle ze zona nigdy raczej nie pojdzie do pracy owszem zycie jest latwe i wygodne nie wiem co ile w sklepie kosztuje poprostu wkladam do koszyka i place i nigdy ale to nigdy nie przyszlo mi do glowy zeby wyzywac sie na tych biednych ludziach co zarabiaja tam grosze.

tak powinien byc calkowity zakaz handlu w niedziele :( wolne dla wszystkich, ale niestety predko chyba tak nie bedzie, bo ludzie lubią w wolnym czasie zwiedzac CH :(

Gość sdhbdsfg
jesli to poprawic ci humor to masz odemnie i

Gość sdhbdsfg
dokladnie spacery w niedziele po marketach CYRK !!! a najlepsi sa ci co robia to z niemowlakami az mnie wzdryga. zamiast po praku czy zoo (dzis bylem z rodzina wziolem z domu siate jablek i karmilismy zwierzaki było boskoooo)

Gość sdhbdsfg
nieiwem czemu nie pokazalo ale masz odemnie kwaitek i zimne piwko :)

Gość nie umiem wytrzymac dramy
:( dość psycholi! dość psycholi! dość psycholi!dość psycholi! dość psycholi! dość psycholi!dość psycholi! dość psycholi! dość psycholi!dość psycholi! dość psycholi! dość psycholi!dość psycholi! dość psycholi! dość psycholi!dość psycholi! dość psycholi! dość psycholi!dość psycholi! dość psycholi! dość psycholi!dość psycholi! dość psycholi! dość psycholi!dość psycholi! dość psycholi! dość psycholi!dość psycholi! dość psycholi! dość psycholi!dość psycholi! dość psycholi! dość psycholi!dość psycholi! dość psycholi! dość psycholi!dość psycholi! dość psycholi! dość psycholi!dość psycholi! dość psycholi! dość psycholi!dość psycholi! dość psycholi! dość psycholi!dość psycholi! dość psycholi! dość psycholi!dość psycholi! dość psycholi! dość psycholi!dość psycholi! dość psycholi! dość psycholi!dość psycholi! dość psycholi! dość psycholi!dość psycholi! dość psycholi! dość psycholi!dość psycholi! dość psycholi! dość psycholi!dość psycholi! dość psycholi! dość psycholi!dość psycholi! dość psycholi! dość psycholi!dość psycholi! dość psycholi! dość psycholi!dość psycholi! dość psycholi! dość psycholi!dość psycholi! dość psycholi! dość psycholi!dość psycholi! dość psycholi! dość psycholi!dość psycholi! dość psycholi! dość psycholi!dość psycholi! dość psycholi! dość psycholi!dość psycholi! dość psycholi! dość psycholi!dość psycholi! dość psycholi! dość psycholi!dość psycholi! dość psycholi! dość psycholi!dość psycholi! dość psycholi! dość psycholi!dość psycholi! dość psycholi! dość psycholi!dość psycholi! dość psycholi! dość psycholi!dość psycholi! dość psycholi! dość psycholi!dość psycholi! dość psycholi! dość psycholi!dość psycholi! dość psycholi! dość psycholi!dość psycholi! dość psycholi! dość psycholi!dość psycholi! dość psycholi! dość psycholi!dość psycholi! dość psycholi! dość psycholi!dość psycholi! dość psycholi! dość psycholi!dość psycholi! dość psycholi! dość psycholi!dość psycholi! dość psycholi! dość psycholi!dość psycholi! dość psycholi! dość psycholi!dość psycholi! dość psycholi! dość psycholi!dość psycholi! dość psycholi! dość psycholi!dość psycholi! dość psycholi! dość psycholi!dość psycholi! dość psycholi! dość psycholi!dość psycholi! dość psycholi! dość psycholi!dość psycholi! dość psycholi! dość psycholi!dość psycholi! dość psycholi! dość psycholi!dość psycholi! dość psycholi! dość psycholi!dość psycholi! dość psycholi! dość psycholi!dość psycholi! dość psycholi! dość psycholi!dość psycholi! dość psycholi! dość psycholi!dość psycholi! dość psycholi! dość psycholi!dość psycholi! dość psycholi! dość psycholi!dość psycholi! dość psycholi! dość psycholi!dość psycholi! dość psycholi! dość psycholi!dość psycholi! dość psycholi! dość psycholi!dość psycholi! dość psycholi! dość psycholi!dość psycholi! dość psycholi! dość psycholi!dość psycholi! dość psycholi! dość psycholi!dość psycholi! dość psycholi! dość psycholi!dość psycholi! dość psycholi! dość psycholi!dość psycholi! dość psycholi! dość psycholi!dość psycholi! dość psycholi! dość psycholi!dość psycholi! dość psycholi! dość psycholi!dość psycholi! dość psycholi! dość psycholi!dość psycholi! dość psycholi! dość psycholi!dość psycholi! dość psycholi! dość psycholi!dość psycholi! dość psycholi! dość psycholi!dość psycholi! dość psycholi! dość psycholi!dość psycholi! dość psycholi! dość psycholi!dość psycholi! dość psycholi! dość psycholi!dość psycholi! dość psycholi! dość psycholi!dość psycholi! dość psycholi! dość psycholi!dość psycholi! dość psycholi! dość psycholi!dość psycholi! dość psycholi! dość psycholi!dość psycholi! dość psycholi! dość psycholi!dość psycholi! dość psycholi! dość psycholi!dość psycholi! dość psycholi! dość psycholi!dość psycholi! dość psycholi! dość psycholi!dość psycholi! dość psycholi! dość psycholi!dość psycholi! dość psycholi! dość psycholi!dość psycholi! dość psycholi! dość psycholi!dość psycholi! dość psycholi! dość psycholi!dość psycholi! dość psycholi! dość psycholi!dość psycholi! dość psycholi! dość psycholi!dość psycholi! dość psycholi! dość psycholi!dość psycholi! dość psycholi! dość psycholi!dość psycholi! dość psycholi! dość psycholi!dość psycholi! dość psycholi! dość psycholi!dość psycholi! dość psycholi! dość psycholi!dość psycholi! dość psycholi! dość psycholi!dość psycholi! dość psycholi! dość psycholi!dość psycholi! dość psycholi! dość psycholi!dość psycholi! dość psycholi! dość psycholi!dość psycholi! dość psycholi! dość psycholi!dość psycholi! dość psycholi! dość psycholi!dość psycholi! dość psycholi! dość psycholi!dość psycholi! dość psycholi! dość psycholi!dość psycholi! dość psycholi! dość psycholi!dość psycholi! dość psycholi! dość psycholi!dość psycholi! dość psycholi! dość psycholi!dość psycholi! dość psycholi! dość psycholi!dość psycholi! dość psycholi! dość psycholi!dość psycholi! dość psycholi! dość psycholi!dość psycholi! dość psycholi! dość psycholi!dość psycholi! dość psycholi! dość psycholi!dość psycholi! dość psycholi! dość psycholi!dość psycholi! dość psycholi! dość psycholi!dość psycholi! dość psycholi! dość psycholi!dość psycholi! dość psycholi! dość psycholi!dość psycholi! dość psycholi! dość psycholi!dość psycholi! dość psycholi! dość psycholi!dość psycholi! dość psycholi! dość psycholi!dość psycholi! dość psycholi! dość psycholi!dość psycholi! dość psycholi! dość psycholi!dość psycholi! dość psycholi! dość psycholi!dość psycholi! dość psycholi! dość psycholi!dość psycholi! dość psycholi! dość psycholi!dość psycholi! dość psycholi! dość psycholi!dość psycholi! dość psycholi! dość psycholi!dość psycholi! dość psycholi! dość psycholi! 😭

owszem zdarzają sie mili klienci, ktory są grzeczni odpowiedzą na dzien dobry i takich zdecydowanie milej sie obsluguje ale są tez tacy ktorzy nawet nie odburkną dzien dobry czy dziękuje, zero kultury podchodzą do kasy, rzucą towar placą i wychodzą.... Ja naprawde niczego nie oczekuje, ale chcialabym zeby inni mnie tez szanowali, staram sie byc mila.. ale ilez mozna ? ja tez jestem tylko czlowiekiem, tez zasluguje na szacunek a niektorzy nas traktują jak smiecie ?

Gość dziaddek
to tylko w Polsce takie chamstwo

Gość sdhbdsfg
z jakiego miasta jesteś, tzn w jakim pracujesz ?

a tydzien temu zdarzyla mi sie taka sytuacjia, do sklepu weszla Pani z dzieckiem i to dziecko mialo loda w ręku... mowie grzecznie ze bardzo prosze aby dziecko zjadlo loda na zewnatrz, nie wiem dlaczego ale dziewczynka sie rozplakala, oczywisice mamusia mnie okrzyczala ze jakim prawem ja zwracam jej uwage, ze na szybie nic takiego nie pisze aby nie wchodzic z jedzeniem itd.. i potem jeszcze tatus na mnie przyleciał..ze mu dziecko stresuje :(

ooj niewazne :( woj. ślaskie mysle ze w kazdym miescie bywają tacy klienci :( niestety, a jutro znow do pracy :(

dobrej nocy wszsytskim 🖐️ :(

Gość czyjestnaforumktoskto
a z jakiego miasta? ja tez w niejednym CH pracowalam na slasku, ludzie to balaganiarze i chamy. ostatnio w katowicach w obuwniczym, szkoda slow na tych chamow. potrafili bez pardonu wszystko porozpierdalac i wyjsc bez slowa :-O

Gość kiśla sjetz
to pamacełóm :)

Gość czyjestnaforumktoskto
zycze Ci bardzo milego poniedzialku. nie przejmuj sie tak bo wpadniesz w jakas chorobe. jak klient podniosl na mnie glos to potrafilam mu pojechac po gaciach 2 razy gorzej. jesli o tym dowiedzialo by sie kierownictwo to nawet nie ruszyloby mnie to, nie pozwole jakims flejtuchom wydzierac na mnie mordy.