Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość razem a jednak osobno

wlasnie wrocilam z pracy mialam koszmarny dzien

Polecane posty

Przerabialam to. Kiedys pracowalam w Silesii i od tego czasu mam uczulenie na klientow. Wszpolczuje. Sprzedawca to jeden z najbardziej niedocenianych zawodow.

dziekuje za cieple slowa :) mam nadzieje ze kiedys sie to zmieni,ze znajde sobie taką prace z dala od klienta w 4 scianach :) bo juz mi zylaki wychodzą od tego stania :( ale kogo to obchodzi , bo napewno nie klientow ehh

Gość dfffffffff
ale o so chodzi???

Heh...już mi się humor poprawił:):):):):):):):):)🌻 Przeto zaśpiewam wam coś-UWAGA!!!:):) Send "Loca" Ringtone to your Cell Loca Loca Dance or die Loca Loca She's playin' dumb all the time Just to keep it fun To get you on like (ahh!) Be careful amigo She talkin' and walkin' just to work you up Shed die for your love But your loves only mine, boy Sigo tranquila Like Im on a beach in Anguilla Sippin on Corona Like its nothin goin' on I aint leavin you alone What is meant for me No other girl is gonna take So keep them off And Im crazy, but you like it (loca, loca, loca) You like that it aint easy (loca, loca, loca) Im crazy but you like it (loca, loca, loca) Crazy but you like it That girl is a nutter Hot though, I heat up when I touch her Chica caliente Got me rapping to merengue I feel so el presidente Im runnin shit and Im lovin it Shes got a mean lil butt, But you should see what she does with it She keeps it down low (down low, down low) I can never get enough (oh no, oh no) She gives me the runaround, But I stay chasin But I mean, yo, Im in love With a crazy girl But its all good And its fine by me Just as long as I hear her say, Ay, papi And Im crazy, but you like it (loca, loca, loca) You like that it aint easy (loca, loca, loca ❤️👄🌻

Gość Janek z Trójmiasta....
WoW umiesz cały tekst na pamięć:classic_cool:!?!?!?! NIEŻLE!!!!!

umiem znacznie więcej ciekawych rzeczy👄

Gość Janek z Trójmiasta...
A ja umiem tańczyć break dance...najlepirj w parterze wychodzi mi skorpion i butterfly.......wymienimy się płynami ustrojowymi???:classic_cool:

widze ze ktos zaczyna sie podszywac ... skoro cie to bawi, smialo.. :) baw sie dobrze dobrej nocy 🖐️

Gość czyjestnaforumktoskto
centrum handlowe :-O

Chmmmm może kiedy indziej....idę wziąć gorącą kąpiel i poćwiczyć repertuar Shakiry przed corocznym konkursem karaoke na Majorce jaki odbędzie się za miesiąc:classic_cool:👄 Całuje Janek buziaki:classic_cool:

Gość Janek z Trójmiasta...
Ok :classic_cool: powodzenia na konkursie

Gość fred berry re run
22:30 [zgłoś do usunięcia] Noxelia Co to jest CH? :D:D