Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fertertgfergfe

a ja nie cierpie tego michała szpaka

Polecane posty

Gość fertertgfergfe

;/

Gość ja też ;/
pieprzony gra pod publiczke :O

Gość gnmvbnm
z wyglądu może nie jest "za ciekawy".. ale zajebiście śpiewa :D Tego niestety nie da się ukryć, nie oszukujmy się ;)

Gość fertertgfergfe
ale cwaniakuje jak nie wiem i te jego miny eehh

Ja też :o świetnie śpiewa? w uk lub usa x-factor nawet by nie przeszedł dalej . W ogóle ten program bez sensu. Nawet w dogrywce jak ktoś będzie byle jak śpiewał to i tak ten juror i którego jest w drużynie będzie za nim :o Majka straciła wszystkich uczestników i chwała Bogu

Gość ja bym mu zgasil papieros
na ryju on nawet nie umie chodzic jak facet tylko jak baba nawet jak nie ma szpilek to idzie jak kobitka kolanka razem jakby w portkach mial kupe :D i ten jego sztuczny usmiech bleeee. nie mam nic przeciw pedalom ale on to niby co jest??

Gość kobieta lat 22,,;
ni to chlop ni baba

Rozumiem, że prosty fakt bycia "urodzonym" show-manem boli szaraczków :) Polska ma tak mdłą scenę muzyczną, że jeden wariat Wam nie zaszkodzi.

Znalazł się ktoś inny od szarej masy. Robi coś pod publikę, ale nie wstydzi się tego. Robi rzeczy na pokaz, której większość ludzi nie byłaby w stanie. Nie powiem, czy go lubię, czy nie, bo nie miałam okazji porozmawiać z nim ;P ale szanuję za odwagę

Gość stokrotka97.97
Podoba mi sie jego glos, jego sposob wypowiedzi i stroje sa ok, mily i utalentowany chlopak, ale ... nie moge wytrzymac jak odpowiada na pytania prowadzacego to robi cos dziwnego z palcami u dloni, jak jakas DIVA