Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość efewjkfewhfgiwuo3

Czy wasze przeglądarki też nie chcą was wpuścić na stronę...

Polecane posty

Gość efewjkfewhfgiwuo3

komixxy i mistrzowie? Pisze, że strona została zgłoszona jako dokonująca ataków. To tylko u mnie czy uwas też?

Gość kuuuuuuuuuuuuuuu
my nie jestesmy dziecmi zeby czytac komiksy

Gość Arizona!
az sprawdzilam, tak, mi takze

Gość no faktycznie
myślałam, że żartujesz..... jeszcze mistrzów sprawdzę

Gość no faktycznie
mistrzowie też nie - spróbowałam też z demotywatorów - i tez się nie da. Pewnie ABW wkroczyło o 6 rano....

Gość gvebaebharbh
mi tak sie dzieje na stronie piekielni.pl

Gość efewjkfewhfgiwuo3
mi demotywatory chodza, a na piekelnych nie wchodzilam

Gość idioci..................
Ale pierdolicie, wszystko działa :O

Gość przeciez to podszyw proszka
mnie chce wpuscic, a jakie macie przeglądarki?

Gość no faktycznie
chodziło mi o to, że ze strony demotywatory próbowałam wejść w te inne - ale nie da się Używam firefoxa

Gość u mnie blokuje
mam mozille :o

Gość uffff....
o fuck, ja tez nie mam:O:O

Gość przeciez to podszyw proszka
ale czy zaktuilizowana/?

Gość no faktycznie
to nie od przeglądarki zależy Jaki jest obecny stan witryny mistrzowie.org? Witryna znajduje się na liście podejrzanych witryn jej odwiedzenie może spowodować uszkodzenie komputera. Co się działo podczas odwiedzin Google w tej witrynie? Liczba stron przetestowanych w witrynie w ciągu ostatnich 90 dni: 6. Testy wykazały, że niektóre (2) z nich powodowały pobranie i zainstalowanie złośliwego oprogramowania bez zgody użytkownika. Robot Google po raz ostatni odwiedził tę witrynę 2011-05-22, a ostatni raz podejrzana treść została w niej wykryta 2011-05-22. Liczba domen, w których przechowywane jest złośliwe oprogramowanie: 1. Są to między innymi następujące domeny: ilogmedia.com/. Liczba domen, które funkcjonują jako witryny pośredniczące w rozpowszechnianiu złośliwego oprogramowania na komputery użytkowników je odwiedzających, wynosi 2. Są to między innymi następujące domeny: adtech.de/, smartadserver.com/. This site was hosted on 1 network(s) including AS16276 (OVH). Czy ta witryna działa jako pośrednik w dalszym rozpowszechnianiu złośliwego oprogramowania? W ciągu ostatnich 90 dni witryna mistrzowie.org nie funkcjonowała jako witryna pośrednicząca w rozpowszechnianiu wirusów. Czy ta witryna przechowuje złośliwe oprogramowanie? Nie, w ciągu ostatnich 90 dni w tej witrynie nie znajdowało się złośliwe oprogramowanie. Co mogło być przyczyną? W niektórych przypadkach aplikacje firm trzecich mogą dodawać złośliwy kod do wiarygodnych witryn, co powoduje wyświetlanie ostrzeżenia. Kolejne kroki: Powrót na poprzednią stronę. Jeśli jesteś właścicielem tej witryny, możesz poprosić o ponowne przeanalizowanie swoich stron za pośrednictwemNarzędzi dla webmasterów. Więcej informacji na temat procesu sprawdzania witryn znajduje się w Centrum pomocy dla webmasterów.