Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość my american boy

Prosze o rade

Polecane posty

Gość my american boy

W skrocie opisze o co chodzi Mieszkam w pewnym duzym miescie w PL i tutaj skonczylam studia z anglistyki i poznalam amerykanina polskiego pochodzenia ktory uczy tutaj angielskiego . Jednak on chce wrocic do USA i mnie tam sciagnac . On to widzi tak wracamy tam bierzemy slub i legalizujemy moj pobyt. Na poczatku mieszkalabym z nim i jego rodzicami czyli ojcem amerykaninem i matka polskiego pochodzenia . Moi rodzice mi odradzaja mowia ze to za daleko, ze w USA teraz wcale nie jest dobrze ze jak on chce niech wraca.Mowi mi ze w razie klopotow kto mi tam pomoze . Ja rowniez t sie boje ze bede tam sama i w razie jakis problemow jego rodzina zawsze obstanie za nim.

Gość karriiiiiii
jesli mu ufasz i dobrze go znasz to możesz zamieszkać z nim. Ja tez chętnie bym zamieszkała w USA ;) ale wiesz.. najpierw musisz go dobrze poznać i jego rodzine.. niech nabiorą zaufania.. pokaż sie od najlepszej strony a napewno Ci pomogą

Gość my american boy
jego rodziny nie znam rozmawialam z nimi tylko przez telefon i widzialam jego rodzicow na zdjeciach nie wiem czy mnie polubia

Gość karriiiiiii
to może najpierw jedz na wakacje do nich poznaj ich.. bo nie wiesz jacy są.. może są nie mili i nie mogłabys z nimi wytrzymac.. wypróbuj ich jakos..