Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ze znakiem zapytania

Endokrynolog-2 latek jakie badania na 1 wizyte?

Polecane posty

Bylismy w szpitalu na badaniach, u synka TSH wyszlo na poziomie 4,52 postanowiłam, ze zanim nasz termin w klinice nadejdzie, pojade do lekarza do tego miasta klinicznego do dobrego endokrynologa dzieciecego, ktory rowniez pracuje w tej klinice. Jakie wyniki powinnam miec, ze sobą zeby lekarka juz cos mogla nam powiedziec. Od 3 mies walczymy z zaparciami ze sladami krwi mimo zdrowej wysokoblonnikowej diety, planowana jest kolonoskopia w narkozie, w szpitalu w ktorym bylismy zaparcia zostaly powiazane z wynikiem TSH, do tego w badaniach wyszła cytomegalia, bedziemy sprawdzac czy wirus uchodzi w moczu, wszystko to powiem ale czy FT3 i FT4 tez powinnam miec?

moze jutro ktos cos napisze bede czekac, we wtorek ide do lekarza

a T3 i T4 to co innego niz ft3 i ft4 ? sama miala badania tarczycy i takich jak piszesz nie mialam, mialam TSH , Ft4 FT4, anty TPO, anty TG

martwie sie bo cały czas są stolce z krwią :( zaparcia silne wierze, że nam pomogą w piatek jade do endokrynologa a jutro ide do chirurga, takze moze mi da skierowanie chociaz na tsh bo za reszte trzeba zapłacić.

moze ktos sie jeszcze wypowie? zalezy mi bo dlugo czekam na wizyte do tej lekarki i zanim pojde na nastepna minie troche czasu a trzeba działac

Kochana ja na wizytę czekalam 5miesięcy tak więc ci wierzę. Te wyniki to to samo.