Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kar00lina

Mama nie akceptuje mojego związku

Polecane posty

Gość kar00lina

Od pewnego czasu jestem z pewnym mężczyzną. Problem w tym ze jest on 11 lat starszy, ma żonę (jest w seperacji) i dziecko. W dodatku jest moim sąsiadem. Coraz trudniej jest nam się ukrywać. Ostatnio moja mama ciągle robi mi wyrzuty że się z nim spotykam. Mówię jej że tylko rozmawiamy, że on mi się zwierza. Jednak ona mnie nie słucha, zabroniła mi do niego chodzić. A ja go kocham i nie chce tego konczyc. Nie wiem co mam robić co będzie dalej... Mama ciągle kontroluje gdzie wychodze. Pomóżcie, widzicie jakieś rozwiązanie?

Gość yuiol
mama ma racje,mama cię kocha i chce dobrzedla ciebie.jestes młoda ,wolna po co brac goscia z takim bagazem.miłośc? pewnie zwykła chemaia ,która się kiedyś skonczy.matkę serce boli .nie po to cieurodziła ,wychowywała tyle lat,dbała,karmiła żebyś teraz poszła na zmarnowanie.

Gość taaaaaaaaaa9
pier*dolenie o szopenie ja mam faceta o 12 lat starszego i oo rozwodzie i jakos zyje :classic_cool: a ile t y masz w ogole lat? bo jesli np 14 to sie mamie nie dziwie... :classic_cool:

Gość OneTwo
Kobiety są jebnięte. A później autorka wątku będzie tutaj zgłaszać sie ze swoimi problemami.

Gość bo mama wie,,,
z...e wiekszosc zonatych facetow w pewnym wieku zaczyna byc "w separacji", szczegolnie kiedy w okolicy pojawi sie mloda i smakowita niewiasta. A jezeli dodatkowo jest jeszcze dziecko, to tzw separacja potrafi ciagnac sie latami, a pozniej konczy sie zwykle powrotem do zony "ze wzgledu na dobro dziecka"........

Gość kar00lina
do taaaaaaaaaa9. nie mam 14 lat :P mam 20 a on 31

Gość To nie żałuj
Jeżeli to taka wielka milosc to niech on sie rozwiedzie, a Ty do czasu uprawomocnienia sie rozwodu nie spotykaj sie z nim. Prawdziwa milosc to wytrzyma. No chyba ze on tylko chce pobzykac jak mu żona nie daje i zaraz znajdzie inna "milosc"

Gość adinnaaaa
jak by to byla taka dobra partia zona by nie dala odejsc. to pewnie jakis facet z problemami.

Gość a która kobieta z dzieckiem
zostawiłaby super męża? Nie pomyslałaś o tym? I który super mąż czy tatus zostawiłby dziecko? Facet jakiś niestabilny, raz kocha jedną, raz drugą I trafiła mu się śliniąca małolata, sąsiadka na dokładkę. Za chwilę tobie dziecko zrobi i poleci szukać następnej chętnej. Oj dzieciaku, posłuchaj mamusi, bo ona wie, czym to się skończy..

Gość To nie żałuj
Tu sie nie zgodzę, bo ludzie sa różni i po prostu muszą sie odpowiednio dobrać.

Gość kar00lina
To nie on jest zły i niestabilny, to jego żona zdradzała i dlatego się rozstali.

Gość kar00lina
A po drugie to przecież moja mama nie wie że coś nas łączy. Powiedziałam że tylko ze sobą rozmawiamy po przyjacielsku, a jej już sie to nie podoba... Chyba jest jakaś przewrażliwiona.

Gość To nie żałuj
A czy uprawiacie seks? Gdzie jest teraz jego żona i dziecko. Kiedy rozwód?

Gość kar00lina
Tak uprawiamy seks. On mieszka teraz u swojej mamy, a jego żona i dziecko u jej rodziców (nie w tej samej miejscowości). Nie wiem kiedy rozwód...