Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wqwertyuiop

Wcześniejszy okres?

Polecane posty

Gość wqwertyuiop

Witam was wszystkie. Zgodnie ze swoim cyklem, miesiączkę powinnam dostać ok. 1 czerwca (zdarza mi się dostać dzień przed lub dzień po oczekiwanym terminie). Co mnie zdziwiło, ale i zestresowało - dzisiaj rano zaczęłam krwawić. Jest tego niewiele, krew i trochę śluzu, ale żadnych skrzepów. Poza tym nie wystąpiły u mnie żadne objawy PMSu, a zazwyczaj się pojawiają. Teraz jedynie trochę boli mnie podbrzusze. Dodam, że w poniedziałek brałam tabletkę 72h (escapelle). Od poniedziałku do środy byłam chora na grypę, od czwartku przyjmuje antybiotyk (angina, powikłanie po grypie). Poza tym żyje w bardzo dużym stresie. Czym jest spowodowane to krwawienie i czy jest to okres? Bardzo proszę o szybką odpowiedź.

Gość 369874521
wpisz sobie w google escapelle moim zdaniem prawdo podobnie doszło do zapłodnienia i tabletka spowodowała że nie doszło do zagnieżdżenia się jaja płodowego w macicy stąd krwawienie

Czytałaś choć ulotkę leku który wzięłaś? Bo z czego wiem to krwawienie poza okresem lub wcześniejsze to normalne efekty uboczne.