Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beduinkaaaaaa

do facetow! WYZNANIE!

Polecane posty

Gość beduinkaaaaaa

jestem dziewczyna powiem wam, ze mam juz dosyc tego pogladu, ze facetowi wolno wszystko a kobiecie nie. mam dosyc tego, ze kiedy poznaje faceta, ktory kreci mnie fizycznie a do tego psychicznie to mimo, ze mam identyczna ochote na sex z nim, jak ona na sex ze mna - to musze stwarzac te pozory, ze jestem taka porzadna, ze sex to dopiero po kilku tygodnich znajomosci - bo inaczej wiem, ze on uzna iz jestem latwa i nie bedzie chcial ze mna byc dluzej. trzeba grac "porzadna" dziewczyne. a sex jest dla ludzi i tak samo jak wy chcecie miesc sex z nami -my tez chcemy miec z wami. i nie chcemy byc posadzane o "kureswto" i "latwosc"! myslac w tensposob wy wszyscy -mezczyzni- jestescie dziwkami. kobiety tez maja ochote was porzadnie przeleciec, ale musmy sie hamowac! to jest takie straszne! NIENAWIDZE WAS ZA TEN SPOSOB MYSLENIA!

Gość subarynek
Też tak myśle jak i Ty ale większosć inaczej... zawsze tak było jest i tak pozostanie.

Gość ja mam takie fantazje
a ja uwazam ze to prawda wiekszosc facetow to skurwiele im wolno oni sa ok a jak kobieta ma ochote to dziwka ale co tam wazne ze wsrod tego gowna znalazlam meza przy ktorym niczego udawac nie musialam

Gość OneTwo
Jebnięta jesteś.

kobieta wyzwolona :D nic na to nie poradzisz, wam coś "wolno" i nam coś "wolno". Normy społeczne. Tabu. np. 2 dziewczyny przytulają sie, wszyscy myslą że przyjaciółki, nikogo to nie razi. 2 facetów robi to samo, geje, pedały, won do Holandii 🖐️ jak chcesz to przeleć i tyle, najwyżej sobie pomyśli że łatwa jestes i tyle. Zostawi Cie ale przynajmniej sobie pociupciasz.

ale wiesz co natulanosc ponad wszystko facet pomysli zle o tobie tym lepiej dla ciebie ze ominal cie zaszczyt bycia z takim gownem o podwojnej moralnosci

Gość repubbblikaaa
temat niby dla facetow, ale sie wypowiem. masz racje autroko. ja pol roku temu poznalam faceta, bardzo mi sie podobal, chcialam z nim byc. ale poszlismy do lozka na 2 randce. straszna chemia, mega doznania! powinnam sie powstrzymac, ale dalam sie poniesc chwili i poszlam na calosc, doslownie. bylo bosko. i co? powiedzial mi po jakims czasie naszej znajomosci, ze owszem chcialby ze mna byc, ale.....jestem za ladna, za dobra i za bardzo doswiadczona w lozku i za szybko byl sex - co sugeruje, ze mialam wielu partnerow, pewnie bede go zdradzac i w ogole mja uroda zsprawia, ze nie bede miala problemu ze znalezieniem chetnych. dlatego on ze mna byc nie moze. a to gowno prawda bo spalam raptem z 7 facetam - mam 30 lat - nauczylam sie duzo bo bylam w dlugim zwiazku i wiele eksperymentowalismy i w ogole nigdy nikogo nie zdradzilam. i chcialam wlasnie jego! dlatego dziewczyny -tak jakpisze autorka - trzeba strwarzac pozory! po prostu trzeba!

repubbblikaaa a ja sie nie zgadzam nie trzeba stwarzac pozorow ale jak wolisz zyc w obludzie udawac kogos kim nie jestes i zyc z facetem ktory tak mysli to twoja sprawa ja tam wolalalm poczekac na tego jedynego bo zalosne gnoje mnie nie interesuja i ciesze sie ze nie jestem z zadnym z tych ktorzy mysleli tak jak opisywany przez ciebie facet i z doswiadczenia wiem ze ci co tak mowia i mysla mowia to z wlasnego doswiadczenia bo sami zdradzaja itp

Gość kaacha81
ehh mnie tam guzik obchodzi co sobie pomyśli, ale ja bym nigdy nie przespała się z kolesiem na 2giej randce :O ja jestem wyznania ,że związku się nie zaczyna od dupy strony i tyle:O możesz się przywiązać przez seks, może ci się wydawać ,że to uczucie itp. wolę poczekać, lepiej go poznać... poza tym, zawsze przed tymi wspaniałymi ,romantycznymi chwilami uniesienia przy pierwszym spotkaniu pomyśl sobie jak się zachowa ten szalenie namiętny ,czuły facet kiedy przyjdziesz oznajmić,że jesteś z nim w ciąży :D to tylko iluzja, popęd , lepiej poczekać na coś więcej

Gość beduinkaaaaaa
dokladnie republika! mialam niemal identyczna sytuacje. uwazam, ze to chore. w koncu do tanga trzeba dwojga, sam mogl sie powstrzymac! a potem to zalosne wyznanie, ze: "zwiazek z toba jest zbyt ryzykowny". na jakiej kurwa podstawie?? ze akurat tak na mnie mocno dzialal, jak nikt inny i go pragnelam. co za paranoja!

Oj beduinkaaaaaa nie generalizuj,nie wszyscy tak myśla:)

Gość ten tyshe
milcz kurewko. Nie wszyscy faceci będą od razu dymac poznana atrakcyjna.. Nie wsadzajcie nas do jednego worka głupie picze

Gość drftghjklsedrftgyhujikolp
kobiecie wolno wszystko to faceci tak ustawili bo sie boja madrcy kobiet ale cio co maja rozum wola silne kobiety http://www.youtube.com/watch?v=GutTCe7YnTI

Ci co mają rozum trzymają się od kobiet zdala