Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ljh;kg;;

Komor i tuskozjeb = koniec polski

Polecane posty

Gość ljh;kg;;

okradanie, sprzedawanie, kolejki do lkarza jak kolejki za papierem do ...., to porażka tych gnoi złodziei od 90roku, banda, klika wałęsa=kwaśnieski=tusk=komorowski, bandyci i złodziej, powinnoi się ich rozliczyć, powinni ponieść odpowiedzialność za swoje złodziejstwo.

Gość nrnberger*
jestes glupi/a czy niedorozwiniety/a a juz na pewno 0 wyksztalcenia:P

Gość ljh;kg;;
mistrzu, mam na pewno lepsze wykształcenie niż ty, poza tym znacznie bardzie pozyteczny zawód niż ty, więc morda w kubeł złodzieju i darmozjadzie

Gość zenek2346234623462
A jaki masz zawód ?

Gość nrnberger*
CIEMNY PATALACHU ty masz wyksztalcenie? na durnia sie wyksztalcic to tez szkola:D

Gość ljh;kg;;
wykonuję usługi bezpośrednio u ludzi, potrzebne usługi a nie debilne sprzedawanie ubezpieczeń czy wciskanie kitu ludziom, nie musze mówić jaki zawód, niech ten idiota powie jaki on ma lub jaki studiuje,

Gość nrnberger*
Nocami rozbudzony ze snu zakradam się do domu baby jagi niczym jurne zwierzę pokonując góry, pola i lasy. Gdy docieram na miejsce wyciągam po kolei dzieci z kociołka i szybko oraz wiedziony wodzami fantazji każę im śpiewać niemiecką piosenkę o panu Tusku.:o Majne Tuskajne ja chcieć pobzykajne!

Gość nrnberger*
sorry podszywie nie wiem smiac sie czy plakac?

Gość nrnberger*
W podzięce za wszystkie błędy ortograficzne popełnione przez pana Bronka K. wysyłam jemu i jego uroczej dużej małżonce kilka przysmaków z mojego EKO gospodarstwa. A są to: - świniak razy 1 - mleko od Mućki litrów 5 - jaja od moich EKO kur 20 oraz kosz słodyczy ufundowanych przez firmę TAGO :classic_cool:

Gość ljh;kg;;
i co się spuszczasz nad podszywem? gimgówno jesteś i tyle bo powinieneś sie skupić na odpowiedzi na moje pytanie pieprzony darmozjadzie pozatym podszyw widac trafił w sedno, umiejętne i zabawne

Gość buhah ah hah a h
Kolejki za papierem? Dobre. I co ma do tego rząd? Mamy wracać do komuny i planów 5-letnich? To czy papier jest czy go nie ma to kwestia sklepu. Jak menager dupa i skopał szacowane zapotrzebowania to jego problem bo przełożeni mogą się dowiedzieć w ramach kontroli i go zredukować. Jak papieru nie ma to zaraz znajdą się przedsiębiorczy co go z zagranicy sprowadzą i sobie zarobią. Jak cukier był przez miesiąc po 6 zł to ludzie zaraz zaczęli sprowadzać na sprzedaż z zagranicy. Było pełno ogłoszeń. Jeżeli Ty chcesz żeby tusk odpowiadał za papier to jesteś niezły komuch :classic_cool:

Gość nrnberger*
ljh;kg=========KURNA z jakiej komory ty uciekles?

Gość ljh;kg;;
baranie, kraj to firma, rząd to zarząd firmy, firma nie działa nalezy zwolnić i pociągnac do odpowiedzialności debilu zasmarkany, pozatym czytaj uważniej, chodzi o kolejkę do słuzby zdrowia jak kiedyś za papierem palancie

Gość podaj nazwę kraju
w którym nie ma kolejek do publicznej służby zdrowia. Tylko nie może to byc kraj bardziej zadłużony na 1 mieszkańca od polski.

nrnberger* ljh;kg=========KURNA z jakiej komory ty uciekles? A ty skąd się urwałeś?

Gość majordomuss
popieram autora