Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ibiza86

Moj partner nie wytrzymuje dlugo

Polecane posty

Gość Ibiza86

i szybko sie wszytko konczy. on dochodzi,a ja mam zero przyjemnosci. On tlumaczy mi to faktem,ze go do takiego stopnia podniecam,ze niemoze powstrzymac sie i dlatego tak sie dzieje., on zadowolony,a ja cierpie i mam zero przyjemnosci...

Gość Ibiza86
jest na to jakis sposob??

Gość nrnberger*
CWICZENIA CZYNIA MISTRZA

Gość zenek2346234623462
A szybko się regeneruje ?

Gość Ibiza86
potrafi 3 razy dziennie i nawet wiecej :D

Gość czemu_to
to on ma dostosowa sie do ciebie?

Gość Genekk
A nie możesz poprostu położyć się wygodnie i poprosić go żeby ci dokładnie wylizał z zakazem wchodzenie do ciebie? Warto też - i mówię tu poważnie - abyś namawiała go do onanizowania się przy tobie. Wtedy zobaczysz w czym tkwi błąd. Czy potrafi się delektować przyjemnością, czy tyko dąży do wytrysku. On się tego z czasem nauczy, faceci już tak mają. Nikt tak naprawdę nas nie uczy jak być dobrym kochankiem. Uczymy się tego doświadczalnie ze swoimi partnerkami. Warto rozmawiać i eksperymentować. Powodzenie.

CZeść. Tak jak napisała osoba wyżej - poprośgo żeby najpierw zajął sięTobą - seks oralny, pieszczoty i wtedy, gdy dojdziesz niech sobie 'ulży' ;p No i ważne też jest nabranie doświadczenia, im więcej bedziecie się kochać tym szybciej nauczycie się kontrolować wasze ciała ;] Życzę szczęścia i cierpliwości, pozdrawiam!

Gość czy uzywacie prezerwatyw?
moj partner kiedys uzywal i wlaasnie w tym tkwil problem. Nawet jezeli byl strasznie podniecony i zakladal prezerwatywe to jego penis sie "obrazal" a jak znowu mial wzwod to i tak bardzo szybko dochodzi. Wiec jezeli uzywacie prezerwatyw to sadze, ze powinniscie wybrac inna metode antykoncepcji a prezerwatywe jakby co powinien zakladac gdy czuje ze juz bedzie dochodzil i niech konczy w prezerwatywnie...

Gość Do Ibiza86
Jak bedziesz widziała, że zaczyna dochodzic, to wyrżnij go pięścią między gały - zaraz mu się odechce !:P To terapia szokowa, ale skuteczna. W ten wlasnie sposób, moja dziunia oduczyła mnie szybkiej przyjemnośći.;) ( teraz chodzę do agencji, bo tam szybkość jest mile widziana;) )

Gość orson
rada dla Twojego faceta jest taka niech sobie zwali gruche przed sexem to dłużej bedzie wytrzymywał

Jak używacie prezerwatyw to pójdźcie do sex shopu i tam za np 2zł sztuka są prezerwatywy przedłużające (coś jak durex performa, tyle ze w moim przypadku działają znacznie lepiej od durexów) i w moim przypadku z 4 min zrobiło się 15 :) Jeśli nie używacie, to kupcie sobie żel przedłużający, i przed seksem (ze 3 min wcześniej) wetrzeć go w sprzęcik i dostanie znieczulicy i będzie hulał jak ta lala :)

Gość DaveID30
Ale przeciez z prezerwatywa to dziala odwrotnie - ja z prezerwatywa moge 3-4 godziny a bez ... szybciutko (15-30 minut).