Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maciek687

Polmetek

Polecane posty

Gość Maciek687

Witam, mam problem, moja dziewczyna chce iść z przyjacielem na polmetek. Ostatnio się pokłóciliśmy, ale ona mówi, że i tak nie mogłaby ze mną iść ,bo nie chce bijatyki z jej klasa i woli nie ryzykować. Powiedziałem, że się na to nie zgadzam, że nie pozwolę, żeby moja dziewczyna szła z jakimś innym kolesiem na imprezę. Jestem z nią pol roku. Dodam, że na 18 u koleżanki mnie zdradziła, całowała się z kolesiem przy mnie, ale wybaczyłem. Po ok 2 miesiącach od tego zaprosiła ją koleżanka na 18 ale sama, miała iść. Kilka dni przed powiedziała, że chce żebym z nią poszedł. Bałem się tej imprezy ,ale poszedłem. Na 18 była jej klasa i jakiś koles się upił i zaczął dymic(mi nie powiedział o co mu chodzi, tylko latał i wszystkim gadał, że się ze mną policzy) , że ponoć się krzywo patrzę. Nie doszło do bitki, bo obiecałem dziewczynie, że nic nie będę robił , nawet jak się przystawiał do niej, ale spławila go. I teraz nie wiem co robić, puścić ja, przekonać żeby szła ze mną? Bo teraz to ona nie chce iść w ogóle, a ja nie chce mieć później wyrzutów, że nie poszła na polmetek.co robić?

Gość Maciek687
Mógłby ktoś doradzić??

nastepnym razem bardziej rozwiń wątek więzi duchowej miedzy dziewczyną a jej kolegą 0/10

Gość Maciek687
To jej przyjaciel, ma dziewczynę, nigdy z nim nie była, mówi, że nie chce ze mną,bo boi się bijatyki