Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bleeeeeeea

Rozmowa kwalifikacyjna w międzynarodowym środowisku. Co przygotować?

Polecane posty

Gość bleeeeeeea

?? Znam już historię firmy, wiem na jakiej zasadzie funkcjonuje, co będzie należało do moich obowiązków (administracja). Na rozmowie będzie szefostwo z 3 krajów+ mój potencjalny przyszły szef tu na miejscu. Na rozmowie będę ja i jeszcze jedna dziewczyna, to rozmowa ostateczna, finalna. Jak się przygotować? O co mogą zapytać? Rozmowa będzie w jęz. ang., z tym luz. Ale trochę cykam się tych ludzi :P

badz soba, jesli juz jestes tak przygotowana ( znajomosc firmy, ich osiagniecia i plan marketingowy ) to tylko zostalo ci pokazac, ze zalezy ci bardzo na dolaczeniu do ich zespolu...jesli to juz ostatni etap wiec z pewnoscia zapoznali sie i co wazne docenili twoje kwalifikacje zawodowe.... zycze powodzenia....;)

Gość trymbusiaaaaaaa
czyli będzie seks grupowy, która z Was się nie sprawdzi to odpada

Gość bleeeeeeea
Ines - dziękuję :) Mam nadzieję, że nie zeżre mnie stres, tak mi zależy na tej pracy.. :)

valerianka nie oglupia wiec kilka kropelek moze pomoc...napisz pozniej jak poszlo ;)

Gość bleeeeeeea
przyjadą amerykany ludzie bogaci ,prezesi co są murzynami a my będziemy siedzieć na piedestale , przylecieli samolotami specjalne naukowce wyszkoleni do wybierania takich specjalistek do super zadań, ale jestem zestresowana :) a jednocześnie szczęśliwa że takie wielkie ludzie będą na mnie patrzeć