Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adameggy

Włosy jak z wybiegu

Polecane posty

Gość adameggy

byłam ostatnio na takim mini pokazie mody i dziewczyny miały strasznie fajnie zrobione włosy, miały taki drapieżny styl, dużo puszystych włosów naprawdę wyglądały extra! kiedys mialam cos podobnego na glowie i u fryzjera musialam spedzic prawie 2 godziny, myslalam, ze tam korzenie zapuszcze normalnie hehe ciekawe jak zrobić coś takiego w domu, bo nie mam czasu tak latać ciągle do fryzjera i siedzieć tam pół dnia...

Gość milamiska
a ja ostatnio bylam na evencie got2b na warszawskim sgh-u i stylista Adaś zrobil mi taka fryzurke w kilkanascie minut:D jestem zachwycona efektami tego ich nowego pudru do wlosow POWDER'ful volumizing, jak dla mnie rewelacja! Ogólnie swietnie się bawiłysmy z koleżankami a i jeszcze dostałam badża i balona:D

Gość barboreczka
hej u mnie w Gdańsku też byli z got2b! Pani Agnieszka przemiła osoba tak mnie uczesała, że w domu wszyscy byli WOW. Jak sama się czesze to też mi fajnie wychodzi, ale jednak stylistki Agi nie przebiję chociażbym nie wiem jak się starała;)

Gość milamiska
to u mnie podobnie:D normlanie jak wyczaję że jeszcze gdzieś będą to chyba się przejadę:D:D